ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Γιώργος Χωραφάς: Η μάχη που έδωσε για να σώσει το σπίτι του

Γιώργος Χωραφάς: Η μάχη που έδωσε για να σώσει το σπίτι του | Newsit.gr

Ώρες αγωνίας πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα ο ηθοποιός Γιώργος Χωραφάς και η οικογένεια του, όταν σφοδρή κακοκαιρία έπληξε το Παρίσι. Ο διάσημος Έλληνας ηθοποιός, η Γαλλίδα σύζυγος του Ροζαλίν και τα παιδιά τους, Ζωή και Ηλίας προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να κρατήσουν όρθιο το σπίτι τους όταν καταστροφικές πλημμύρες βούλιαξαν την πόλη του Φωτός. Το αγρόκτημα στο οποίο ζει η οικογένεια στα προάστια της γαλλικής πρωτευούσας πλημμύρισε.
Δεκάδες κάτοικοι προαστίων αλλά και του κέντρου της γαλλικής πρωτεύουσας, ανάμεσα τους και ο Γιώργος Χωραφάς με τηνν οικογένειά του, έμειναν για αρκετά 24ωρα ξύπνιοι για να μπορέσουν να αναχαιτίσουν τα ορμητικά νερά.
Όσο κράτησε ο πορτοκαλί συναγερμός στην πόλη του φωτός κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει σε ποιο σημείο θα έφτανε η μανία της φύσης. Κατά τη διάρκεια της έντονης βροχόπτωσης η οικογένεια έμεινες χωρίς φως, θέρμανση και τηλεφωνική επικοινωνία.
Τελικά το σπίτι γλίτωσε από την κακοκαιρία χωρίς σημαντικές υλικές ζημιές και κυρίως χωρίς να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

πηγή:www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου