ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Ήρωας οδηγός λεωφορείου παρηγορεί μικρό κοριτσάκι όσο η μαμά του παθαίνει κρίση επιληψίας

Ήρωας οδηγός λεωφορείου παρηγορεί μικρό κοριτσάκι όσο η μαμά του παθαίνει κρίση επιληψίας | Newsit.gr

Ένα απίστευτο περαστικό κατέγραψε η κάμερα ενός λεωφορείου στη στάση Milwaukee στην πολιτεία Ουισκόνσιν της Αμερικής.
Μητέρα μαζί με το κοριτσάκι της πήγαιναν στη στάση για να πάρουν το λεωφορείο. Λίγο πριν μπουν μέσα, η μητέρα άφησε απότομα το χέρι της κόρης της επειδή έπαθε κρίση επιληψίας και κατέρρευσε. Το πανικοβλημένο 6χρονο δεν ήξερε τι να κάνει και έσπευσε αμέσως στον οδηγό λεωφορείου για βοήθεια.
Τα κλάματα του μικρού κοριτσιού δεν σταματούσαν, όμως ο οδηγός λεωφορείου προσπαθούσε να το καθησυχάσει και το κράταγε συνεχώς στην αγκαλιά του. Η Αστυνομία καλέστηκε αμέσως και το λεωφορείο παρέμενε σταματημένο μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Ο οδηγός που διατήρησε την ψυχραιμία του, ηρέμησε το μικρό κοριτσάκι και έσωσε τη ζωή της μητέρας του…
Σύμφωνα με το iatropedia.gr, η επιληψία είναι μια διαταραχή του κεντρικού νευρικού συστήματος (νευρολογική διαταραχή), στην οποία διαταράσσεται η δραστηριότητα των νευρικών κυττάρων στον εγκέφαλο, προκαλώντας σπασμούς, ή ασυνήθιστη συμπεριφορά, αισθήσεις και μερικές φορές απώλεια συνείδησης. Σχεδόν το 10% όλων των ανθρώπων μπορεί σε κάποια φάση της ζωής του να έχει μια μοναδική κρίση.
Δείτε το βίντεο:
Πηγή βίντεο: New York Post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου