ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Εντοπίστηκε νέο λάθος στο iOS 8!


Εντοπίστηκε νέο λάθος στο iOS 8!

Ακόμα ένα λάθος φαίνεται πως υπάρχει στο update του iOS 8, της Apple, το οποίο διαγράφει τα έγγραφα που έχει αποθηκεύσει κάποιος στο iCloud αν κάνει επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Τα προβλήματα της Apple δεν σταματάνε όπως φαίνεται αφού πολλοί είναι οι χρήστες που παραπονιούνται ότι τα έγγραφα τους που είχαν αποθηκεύσει στο iCloud διαγράφτηκαν οριστικά μετά από επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων.


 

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η επιλογή αυτή επαναφέρει το iPhone στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χωρίς όμως να διαγράφει τα αρχεία ή τα έγγραφα που έχει αποθηκευμένα ο χρήστης αφού αυτό γίνεται μόνο όταν επιλέξει να κάνει διαγραφή περιεχομένου και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
 
Φυσικά οι χρήστες που προσπάθησαν απλά να κάνουν επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων κι έχασαν τα αρχεία τους που είχαν αποθηκεύσει στο iCloud δεν θα μπορούν να τα ανακτήσουν.
 
Τέλος το λάθος μπορεί να αφορά μόνο τις εφαρμογές iWork της Apple, και αρχεία στο iCloud από άλλες εφαρμογές να είναι ασφαλή όμως για την ώρα η πιο σοφή επιλογή θα ήταν να μην κάνει κανείς επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων τουλάχιστον μερί η Apple να διορθώσει και αυτό το λάθος.

Πηγη:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου