ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Συνελήφθη ο Χριστοδούλου: "Και φυλακή κάνω"

Από αστυνομικούς του τμήματος της Πάρου συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής ο Φάνης Χριστοδούλου, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να τους είπε: "Είμαι στη διάθεση του Κράτους. Και φυλακή κάνω..."
 
 
 
Ο Φάνης Χριστοδούλου συνελήφθη μετά την έκδοση σε βάρος του απόφασης προσωποκράτησης με αφορμή την δικαστική προσφυγή εναντίον του, πρώην εργαζόμενου στις επιχειρήσεις του κι οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πάρου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πρώην καλαθοσφαιριστής, ο οποίος διαμένει μόνιμα στο νησί, είναι ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας, ενώ ο αντίδικος του, υπήκοος Αλβανίας, είχε πάθει ηλεκτροπληξια και προσέφυγε με αγωγές εναντίον του, ζητώντας αποζημίωση για το εργατικό ατύχημα, καθώς έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω.

Η ασφαλιστική εταιρεία του έβγαλε αποζημίωση 100.000 ευρώ την οποία δεν αποδέχτηκε και τελικά, πέτυχε την έκδοση δικαστικής απόφασης υπέρ του για χρηματική ικανοποίηση της τάξης περίπου των 280.000 ευρώ, με παράλληλη απόφαση προσωποκράτησης στην περίπτωση της μη καταβολής τους.

Ο Φάνης Χριστοδούλου κρατήθηκε για τουλάχιστον δύο ώρες στο Α.Τ της Πάρου και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, από τον οποίο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει τα χρήματα της αποζημίωσης και είναι διατεθειμένος να πάει ακόμη και στη φυλακή.

Ποιος είναι

Ο Φάνης Χριστοδούλου θεωρείται ως ο πιο πλήρης Ελληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών. Γεννήθηκε στις 22 Μαϊου του 1965 και εντάχθηκε στον Πανιώνιο σε ηλικία 18 ετών, το 1983. Το σύλλογο της Νέας Σμύρνης τον υπηρέτησε για 14 χρόνια κατακτώντας μαζί του ένα Κύπελλο Ελλάδας, το 1991.

Το καλοκαίρι του 1997 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό με τον οποίο πήρε το πρωτάθλημα της σεζόν 1997-1998. Με την Εθνική ομάδα κατέγραψε 220 συμμετοχές κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 1987 και το αργυρό στο Ευρωμπάσκετ του 1989. Μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ασκεί επιχειρηματική δραστηριότητα ενώ τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στην Πάρο.

Δείτε τον σε μπασκετική δράση
 
 
πηγη:www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου