ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Η νέα ζωή του Χουάν Κάρλος: Το διαζύγιο από τη Σοφία και ο δεύτερος γάμος

Η νέα ζωή του Χουάν Κάρλος: Το διαζύγιο από τη Σοφία και ο δεύτερος γάμος

Φαίνεται πως ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, δεν εγκατέλειψε μόνο τη βασιλεία τον περασμένο Ιούνιο αλλά ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο από την επί 52 χρόνια σύζυγό του, βασίλισσα Σοφία για τα μάτια της ξανθιάς καλλονής Κορίνα Σουζάιν Βιντγκενστάιν.

Το ότι ο Χουάν Κάρλος ήταν ανέκαθεν μπερμπάντης ήταν γνωστό. Ακόμη και η σχέση του με την 49χρονη Γερμανίδα καλλονή έχει σαρώσει τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα. Οι φήμες για επικείμενο διαζύγιο από τη βασίλισσα Σοφία άρχισαν να ακούγονται, αλλά τώρα φαίνεται πως ο 76χρονος Χουάν Κάρλος σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.
Ο Χουάν Κάρλος γνώρισε για πρώτη φορά την Κορίνα σε ένα γκαλά στην Στουτγκάρδη. Αμέσως τη φλέρταρε. Το συνήθιζε άλλωστε με όλες τις ωραίες γυναίκες που βρίσκονταν κοντά του.

Μετά το γάμο του με τη Σοφία στην Αθήνα τον Μάιο του 1962, δεν άργησε να «πατήσει» το στεφάνι του και να απιστήσει. Λέγεται, πως η Σοφία τον έπιασε επ’ αυτοφόρω και από τότε η συζυγική τους σχέση έληξε, μετά από τρία παιδιά.

Αμέτρητες φήμες και κουτσομπολιά για τα παραστρατήματα του βασιλιά (μέχρι τον περασμένο Ιούνιο όταν παραιτήθηκε υπέρ του γιού του Φελίπε από το θρόνο) έχουν ακουστεί και γραφτεί. Αλλά αυτή τη φορά ίσως τα πράγματα να είναι πιο σοβαρά.



Η ξανθιά και γκριζομάτα Κορίνα έκλεψε αμέσως την καρδιά του βασιλιά. Άλλωστε, καμία δεν είχε καταφέρει να οδηγήσει τον Χουάν Κάρλος στα πρόθυρα του διαζυγίου. Αλλά τώρα που δεν είναι βασιλιάς, μάλλον θεωρεί πως μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Η ωραία Κορίνα έχει... ιστορία στα διαζύγια. Παντρεύτηκε για πρώτη φορά στα 22 της τον Βρετανό επιχειρηματία Φίλιπ Άτκινς, τον οποίο χώρισε για να παντρευτεί τον Γερμανό πρίγκιπα Κασμίρ Σεν Βιντγκενστάιν. Κι εκείνον τον χώρισε και ένα χρόνο αφού γνώρισε τον Χουάν Κάρλος.



Η Κορίνα ήταν μαζί με τον Χουάν Κάρλος στο... μυστικό του ταξίδι για σαφάρι στη Μποτσουάνα το 2012, όπου ο τότε βασιλιάς έπεσε και χτύπησε τον γοφό του και αναγκάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στη Μαδρίτη για εγχείρηση. Έτσι αποκαλύφθηκε το ταξίδι στην Αφρική. Έτσι το έμαθε και η σύζυγός του, Σοφία, η οποία ήταν διακοπές στην Ελλάδα αλλά δεν επέστρεψε για να είναι μαζί του στο νοσοκομείο.




Τις φήμες περί διαζυγίου ενίσχυσε και η απουσία του Χουάν Κάρλος από τις καθιερωμένες καλοκαιρινές διακοπές της οικογένειας στη Μαγιόρκα. Εκείνος δεν ακολούθησε αντίθετα από την Σοφία, που τήρησε την παράδοση.






Άλλωστε, εδώ και χρόνια ο γάμος της Σοφίας με τον Χουάν Κάρλος είναι για τα μάτια του κόσμου. Μαζί στις επίσημες εμφανίσεις, χώρια όλο τον υπόλοιπο καιρό. Μπορεί να μένουν και οι δυο στο παλάτι της Θαρθουέλα, αλλά σε διαφορετικές πτέρυγες και συναντώνται μόνο στο δείπνο.






Φυσικά, ούτε ο Χουάν Κάρλος ούτε η Κορίνα Σουζάιν Βιντγκενστάιν επιβεβαιώνουν οτιδήποτε αφορά στο ενδεχόμενο ενός γάμου. Εκεί εμφανίστηκε πρόσφατα στην εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη κι όταν τη ρώτησαν για τον πρώην βασιλιά απάντησε ότι η σχέση τους είναι καθαρά φιλική, πως δεν βλέπονται συχνά αλλά μιλάνε στο τηλέφωνο.







Πηγές και κοντά στον Χουάν Κάρλος διαψεύδουν πως ο πρώην μονάρχης, στα 76 του χρόνια, σκοπεύει να χωρίσει και να παντρευτεί ξανά. Η είδηση βέβαια θα ήταν να το επιβεβαίωναν...


Πηγη:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου