ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

"Just breath @Greece": Η Bar Refaeli ανεβάζει φωτογραφία από τη Σαντορίνη


Μια φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικές ώρες στο Instagram η Bar Refaeli είναι το πρώτο αποδεικτικό στοιχείο ότι η καλλονή προτίμησε για ακόμη μια φορά τα μέρη μας.
Η 27χρονη πρώην σύντροφος του Leonardo Di Caprio, που έχει αποδείξει στο παρελθόν πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ελληνικά νησιά, φαίνεται πως τα τελευταία 24ωρα απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στη Σαντορίνη.
Πιο συγκεκριμένα, πριν από μερικές ώρες το μοντέλο από το Ισραήλ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο. Με λεζάντα "Just breath @greece", ο άγγελος της Victoria Secret φαίνεται να ποζάρει δίπλα σε μια πισίνα με φόντο το ελληνικό νησί.  Τώρα, το αν η φωτογραφία είναι... περσινή και απλά η Βar αναπολεί τη χώρα μας, θα το μάθουμε πολύ σύντομα. Πάντως, τη διαφήμιση στα ελληνικά νησιά την έκανε και μάλιστα με τα καλύτερα δυνατά μέσα.

Το πρωί της Παρασκευής πάντως (31/05), το μοντέλο ανέβασε μια ακόμη φωτογραφία με την ίδια πάνω σε μια μηχανή, χωρίς κάποιο στοιχείο για το που βρίσκεται αυτή τη φορά.

  Το διάσημο μοντέλο είχε επισκεφτεί και το προηγούμενο καλοκαίρι τη χώρα μας, περνώντας αρκετές μέρες των διακοπών τους στη Μύκονο.


πηγη:www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου