ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Νέες φωτογραφίες για την Alfa Romeo 4C

Νέες φωτογραφίες για την Alfa Romeo 4C
Η Alfa Romeo 4C Launch Edition παρουσιάστηκε στην Έκθεση Γενεύης σε λευκό χρώμα «Carrara white». Σήμερα η Alfa Romeo έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες με την 4C Launch Edition στο μοναδικό άλλο χρώμα που διατίθεται: το «Alfa Red».

Η Launch Edition είναι η περιορισμένης παραγωγής έκδοση που σηματοδοτεί το λανσάρισμα της Alfa Romeo 4C στην αγορά. Χαρακτηρίζεται από τις ανθρακονημάτινες λεπτομέρειες στα φώτα, τους καθρέφτες και την αεροτομή, καθώς και το ταμπελάκι με τον μοναδικό αριθμό κάθε αυτοκινήτου στην κεντρική κονσόλα. Πρόκειται να διατεθεί σε 1.000 αντίτυπα από τα οποία 400 προορίζονται για την αγορά της Ευρώπης, όπου η τιμή της θα φτάνει τις €65.000 περίπου. Για την Ελλάδα, υπολογίστε επιπλέον φόρο πολυτελείας...

Το ανθρακονημάτινο πλαίσιο της συμβατικής Alfa Romeo 4C πάντως δεν έχει δεχθεί επεμβάσεις για τη Launch Edition, οπότε το βάρος παραμένει στα 950 kg, ενώ και ο κινητήρας είναι ο ίδιος τετρακύλινδρος 1,75 lt με τούρμπο και τεχνολογία MultiAir που αποδίδει 240 PS και 35,7 kgm. Σε συνδυασμό με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCT έξι σχέσεων, επιταχύνει την 4C από στάση ως τα 100 km/h σε 4,5” και της χαρίζει τελική ταχύτητα 250 km/h.


[Πηγή: Alfa Romeo]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου