ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Η Rihanna επιστρέφει με τα γεννητικά όργανα στη φόρα και τα χέρια όλο και νοτιότερα



Σε μια συναυλία με πολλά αγγίγματα και γλώσσες έξω η Rihanna έδωσε μια πολύ touching performance στο "Staples Center" του Los Angeles.
Οι γιατροί της είπαν ότι αν θέλει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της πρέπει να κάνει πολλές και σοβαρές αλλαγές στον τρόπο ζωής της. Προφανώς η party animal Rihanna τους άκουσε προσεκτικά και αφού (μάλλον) χώρισε με τον Chris Brown έδωσε μια πολύ συγκινητική παράσταση (touching performance) στο "Staples Center" του Los Angeles.
Η παραλίγο να καταστραφεί από την λαρυγγίτιδα ποπ σταρ έδειξε πόσο αγαπάει το σώμα της και θέλει να το προστατεύσει καθόλη τη διάρκεια του show, καθώς δεν μπορούσε να πάρει τα χέρια της από πάνω της.
Το "καλό κορίτσι που είχε γίνει κακό" έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Με το αποκλειστικά ραμμένο για εκείνη και το "Diamonds world tour" Givenchy outfit τηςάγγιζε συνεχώς τα μέρη του σώματός της, τόσο εκείνα που βρίσκονται βόρεια, όσο και τα νοτιότερα, στα οποία έδειξε ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία, αν υποθέσει κανείς από τον συνδυασμό της γλώσσας.
She's back! Δείτε και μόνοι σας.






Όλα αυτά, βέβαια, μετά από έναν καλό αγώνα μπάσκετ.


Rihanna Attends a Basketball Game With a... από splashnews


πηγη:www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου