ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Βόλτες σε gay bar ντυμένη ως άντρας χρεώνει βιβλίο της Cleo Rocos στην πριγκίπισσα Νταϊάνα



Στο βιβλίο 'The Power of Positive Drinking', η Cleo Rocos περιγράφει μια τρελή βραδιά παρέα με την Νταϊάνα, τον Freddie Mercury και τον Kenny Everett σε gay bar του Λονδίνου. 
Μια ιστορία που προκαλεί ήδη σάλο βρίσκεται στο καινούργιο υπό έκδοση βιβλίο της ελληνικής καταγωγής ηθοποιού Cleo Rocos.

Η Rocos που έγινε γνωστή από το The Kenny Everett Television Show φιλοξενεί στο 'The Power of Positive Drinking' (τον Μάιο στα βιβλιοπωλεία) τις περιπέτειες της πριγκίπισσας Νταϊάνα με την ίδια, τον Freddie Mercury και τον συγχωρεμένο Βρετανό κωμικό Kenny Everett.

Σύμφωνα με την συγγραφέα, ο Freddie Mercury βοήθησε την Νταϊάνα να μπει σε ένα από τα πιο γνωστά gay bars του Λονδίνου, πίσω στο 1988, μεταμφιεσμένη ως άντρας, για να μην τραβήξει τα βλέμματα των θαμώνων.

Ο Mercury, με την βοήθεια των Rocos και Everett, φόρεσαν ένα στρατιωτικό τζάκετ, ένα μαύρο καπέλο και γυαλιά ηλίου στην πριγκίπισσα και κατάφεραν να την κάνουν να περάσει απαρατήρητη. Τόσο, που παρήγγειλε η ίδια το ποτό της από τον μπάρμαν.

Ο Mercury, με την βοήθεια των Rocos και Everett, φόρεσαν ένα στρατιωτικό τζάκετ, ένα μαύρο καπέλο και γυαλιά ηλίου.

Η 'επίσκεψη' της Νταϊάνα στο bar κράτησε σκάρτη μισή ώρα, αλλά όπως θυμάται η Rocos, το απόλαυσε και με το παραπάνω, ακριβώς γιατί δεν έγινε αντιληπτή ούτε ενοχλήθηκε από κανένα.

Χαρακτηριστικά, η συγγραφέας γράφει στο σχετικό κεφάλαιο: "Η μεταμφιεσμένη Νταϊάνα έμοιαζε με έναν όμορφο νεαρό άνδρα. Ήταν μια γυναίκα σε εξαιρετική φόρμα, οπότε το μόνο που θα μπορούσαν να σκεφθούν οι θαμώνες ήταν να ένας όμορφος νεαρός άνδρας με όμορφους γλουτούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου