ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Τα... τέρατα του πραγματικού κόσμου (pics)

Τα... τέρατα του πραγματικού κόσμου (pics)

Η φύση έχει φροντίσει να μας τρομοκρατήσει με τα άγρια ζώα της. Οχιές, κροκόδειλοι, σκορπιοί, όλα είναι τρομακτικά και άκρως επικίνδυνα!
Δείτε τα παρακάτω...
Κροκόδειλος-φονιάς
Χρειάστηκαν 100 άντρες για να πιάσουν και να δέσουν αυτό το ζώο.
Ένας κροκόδειλος 6,5 μέτρων και 1.077 κιλών που τρομοκρατούσε τους κατοίκους ενός μικρού χωριού στις Φιλιππίνες. Βέβαια, υπάρχουν άλλοι 250 που ζουν στα γλυκά νερά, ενώ πάνω από 1.000 που ζουν σε αλμυρά ύδατα...
Το γιγάντιο καλαμάρι
Σπάνιο να βρεθούν τόσοι μεγάλα καλαμάρια - κι όμως. Ένα καλαμάρι τεράστιο βρέθηκε το 2004 από Ιάπωνες ωκεανογράφους σε βάθος 3.000 μέτρων.
Ταραντούλα-Γολιάθ
Σκοτώνει τα πάντα. Εϊναι τεράστια και κατασπαράσσει πουλιά. Το μέγεθός της μπορεί να αγγίξει τα 30 εκατοστά και το δηλητήριό της είναι φονικό.
Ο Πορτογάλος Άντρας του πολέμου
Δεν είναι μία απλή μέδουσα. Τα πλοκάμια της δηλητηριάζουν ανθρώπους και ψάρια και χρειάζεται ειδική αγωγή για θεραπεία... Ο "Άντρας του Πολέμου" (Man-of-War) είναι ο φόβος και ο τρόμος των κολυμβητών στην Αυστραλία.
Ο αυτοκρατορικός σκορπιός
Ο αυτοκρατορικός σκορπιός ζει στη δυτική Αφρική και μπορείς να τον πάρεις για κατοικίδιο. Ναι, μην τον φοβάσαι.
Νυχτερίδα-βάμπιρος
Η νυχτερίδα βαμπίρ δεν τρώει ανθρώπους, όμως είναι τόσο τρομακτική όταν τη δείτε να καταβροχθίζει ζώα. Δαγκώνει το θύμα, το πληγώνει και το τρώει!
Τεράστια ψάρια
Το χέλι oarfish είναι 17 μέτρα (έχει και ρεκόρ Guinness για το μέγεθός του).
Το arapaima, το μεγαλύτερο ψάρι του γλυκού νερού: 4,5 μέτρα μήκος και 180 κιλά βάρος και το snakehead που κυριολεκτικά βγαίνει στη στεριά, περπατά και τρώει ό,τι βρει μπροστά του...
Η μέδουσα-κουτί
Η μέδουσα αυτή έχει πλοκάμια που σκοτώνουν! Κάθε πλοκάμι της περιέχει 5.000 κεντριά που δημητηριάζουν και προκαλούν αβάσταχτο πόνο (τόσο που τα ανθρώπινα θύματά της παρακαλούν να τους ακρωτηριάσουν!).
Ο πύθωνας της Βιρμανίας
Ο πύθωνας αυτός είναι 7,5 μέτρα και αν σε αρπάξει την πάτησες. Είναι αρκετά σπάνιος βέβαια, μιας και τείνει προς εξαφάνιση... Οπότε μη φοβάστε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου