ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Τραγικό θάνατο βρήκε Έλληνας ηθοποιός στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια γυρισμάτων



Σοκ προκαλεί ο αποτρόπαιος θάνατος του ηθοποιού Σοφοκλή Κωστούλα στο Λονδίνο, τον οποίο παρέσυρε νταλίκα που βγήκε από το δρόμο και έπεσε πάνω του.
Έγινε γνωστός από τη σειρά του Mega "Ποιος μας πιάνει" αλλά και από τις εμφανίσεις του σε σίριαλ του ΑΝΤ1. Ο 31χρονος ηθοποιός Σοφοκλής Κωστούλας έχασε τη ζωή του στο Λονδίνο, όταν, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων, ένας οδηγός νταλίκας έχασε τον έλεγχο, μπήκε στον ποδηλατόδρομο, όπου βρισκόταν ο Σοφοκλής, και τον παρέσυρε χωρίς να ενδιαφερθεί να τον βοηθήσει, ως όφειλε: Ο οδηγός τον εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένο και έφυγε.

  Για μια ολόκληρη εβδομάδα οι γιατροί προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή με απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στις 7 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο, όταν οι γιατροί αποφάσισαν να τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα, αφού ο εγκέφαλός του ήταν γεμάτος υγρό και το σώμα του κατεστραμμένο από τη μέση και κάτω.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, που από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό του. Από την ώρα που έγινε γνωστό το τραγικό νέο, η ιδιαίτερη πατρίδα του, η Άρτα βυθίστηκε στο πένθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου