ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Με την τζιπάρα για... τζάμπα ντομάτες

Δείτε το θράσος ενός ιδιώτη στην Κρήτη ο οποίος το έπαιζε φτωχός για να πάρει δωρεάν κηπευτικά

Ο εν λόγω κύριος βρέθηκε στην τελευταία διανομή κηπευτικών από το ΕΚΗ (Εργατικό Κέντρο) και παριστάνοντας τον φτωχό, εφοδιάστηκε με δωρεάν κηπευτικά και τα φόρτωσε στο πορτ μπαγκάζ του τζιπ του.
Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό απέναντι από το ΕΚΗ, στήθηκε στην ουρά , και με τη βοήθεια και άλλων τεσσάρων προσώπων φόρτωσε προμήθειες το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με το creteplus.gr, οι θαμώνες καφετέριας καταδίκασαν επί τόπου το θράσος του ιδιοκτήτη του τζιπ υψηλού κυβισμού και του έψαλλαν τα εξ αμάξης χωρίς όμως ο ίδιος να πτοηθεί.
Κοινώς, ο "τζάμπας ζει" και εν προκειμένω, προκαλεί.
Οργισμένη ήταν η αντίδραση του προέδρου του εργατικού κέντρου και ξεκάθαρη η προειδοποίηση του σε όσους όπως χαρακτηριστικά είπε δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.
Ενώ παράλληλα, αναφέρθηκε σε ανάλογο τόνο και σε όσους προσέρχονται στις δωρεάν διανομές προσπαθώντας με ποικίλους τρόπους να εξασφαλίσουν μέχρι και 3 με 4 τσάντες. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και η περιφρούρηση των διανομών.
Οι 5 τόνοι ντομάτας που δόθηκαν μόλις το Σάββατο δεν ήταν αρκετοί κι έτσι ο αγροτοβιομηχανικός συνεταιρισμός Τυμπακίου επανήλθε με 6 ακόμη τόνους που εξαφανίστηκαν ταχύτατα.
Θέμα ημερών στο μεταξύ είναι και η διανομή ελαιόλαδου που προσφέρουν οι ενώσεις του νομού. Η ζήτηση απροσδόκητα μεγάλη με την αρχική λίστα των περίπου 300 οικογενειών να έχει ξεπεράσει τις 700.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου