ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ο Jerod Gibson δημιουργεί υπέροχες αφίσες ταινιών. Αποκλειστικά με ατάκες τους...


Διάσημες ταινίες αποκτούν εμπνευσμένες αφίσες, καθώς ο εικονογράφος Jerod Gibson χρησιμοποιεί για τις δημιουργίες του, αποκλειστικά, αναγνωρίσιμες φράσεις και ατάκες από τις εν λόγω ταινίες.
Οι αφίσες περιλαμβάνουν ένα μόνο αντικείμενο, το οποίο με τη σειρά του, συνδέεται και αυτό με την υπόθεση της εκάστοτε ταινίας.
Δες και αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου!
Pee-Wee's Big Adventure

  Η χαρακτηριστική φυσιογνωμία του Pee Wee Herman με το σήμα κατατεθέν-κόκκινο παπιγιόν!
The Big Lebowski

  Μία από τις ελάχιστες στιγμές πραγματικής ευτυχίας του "The Dude", ήταν όταν έπαιζε μπόουλινγκ. Έτσι η γνωστή μπάλα πρωταγωνιστεί στην αφίσα μαζί με κλασικές ατάκες της ταινία όπως το επικό "the Dude abides"!
Ghostbusters

  "Who you gonna call". Δεν θα μπορούσε να λείπει από την αφίσα, η ρητορική ερώτηση, σύνθημα της μεταφυσικής, θεότρελης κωμωδίας. Απεικονίζεται δε, ποιος άλλος από τον Slimer!
The Goonies

  Όσες φορές και να έπαιζε η τηλεόραση τα "Goonies", όταν ήσουν μικρός, εσύ στηνόσουν και το παρακολουθούσες.
Labyrinth

  Φαντασία των '80s και ο David Bowie ως λαμπερός βασιλιάς των goblins, Jareth. Στην αφίσα απεικονίζεται το κεφάλι του Hoggle, ενός καλόκαρδου αλλά δειλού νάνου.
Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

  Ο Ronald Joseph Aaron (Ron) Burgundy, δηλαδή ο Will Ferrell, απεικονίζεται στην αφίσα με την κλασική αποχαιρετιστήρια ατάκα του "You stay classy, San Diego!"
Star Wars

  Το Millennium Falcon, μαζί με θρυλικές ατάκες όπως το πασίγνωστο "may the Force be with you", "let the Wookie win", "a long time ago in a Galaxy far, far away" και την uber badass απάντηση του Alec Guinnes "these aren't the Droids you' re looking for".
The Simpsons

  D'Oh. Αυτό...
Fight Club

  Σαπούνι από ανθρώπινο λίπος και ο πρώτος κανόνας του Fight Club.
Pulp Fiction

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου