ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Νέα διάσταση αποκτά η επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών

 


Έμφαση στον τομέα επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών δίνει η ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Ένα νέο υπερσύγχρονο επισκευαστικό κέντρο 1.100τ.μ., σχεδιασμένο με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές των κατασκευαστών, διαθέτει η ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Πάρνηθα. Ένα κατασκευαστικό κέντρο πρότυπο που παρέχει υπηρεσίες εξουσιοδοτημένου service που καλύπτουν 11 κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας και περισσότερους από 60 κατασκευαστές. Οι έμπειροι και πιστοποιημένοι τεχνικοί της εταιρείας επισκευάζουν πάνω από 80.000 συσκευές το χρόνο στο ιδιόκτητο επισκευαστικό κέντρο, ενώ το 60% των επιδιορθώσεων πραγματοποιούνται εντός της ημέρας.


Το εξειδικευμένο προσωπικό της ΓΕΡΜΑΝΟΣ Γερμανός, μέσα σε ένα μοντέρνο και φιλικό εργασιακό περιβάλλον, επιδιορθώνει από κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέχρι Wearables και drones, κονσόλες Gaming, Smart Home & Gadgets, ασύρματες ή ενσύρματες συσκευές, συσκευές εικόνας & ήχου, εκτυπωτές, αλλά και ηλεκτρικά σκούτερ, Hoverboards και ηλεκτρικά ποδήλατα. Με εγκεκριμένο εξοπλισμό από τους κατασκευαστές και πάντα με γνήσια ανταλλακτικά.

Στο πλαίσιο του διευρυμένου του ρόλου, το επισκευαστικό κέντρο της ΓΕΡΜΑΝΟΣ Πάρνηθας αποτελεί παράλληλα κι ένα αξιόπιστο κέντρο τεχνικής εκπαίδευσης. Γιατί η εταιρεία, όπως μας εξήγησαν οι υπεύθυνοι του service, δίνει μεγάλο βάρος στην εκπαίδευση των τεχνικών της.


Πρόγραμμα εκπαίδευσης τεχνικών

Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επενδύει σταθερά στην κατάρτιση των ανθρώπων της σε πραγματικές συνθήκες, με περισσότερες από 6.000 ώρες εκπαίδευσης στο service ετησίως. Όπως διαπιστώσαμε κατά την ξενάγησή μας, το νέο επισκευαστικό κέντρο διαθέτει ειδικό χώρο εκπαιδεύσεων, με σύγχρονα εργαλεία και εκπαιδεύσεις σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και με μηνιαία σεμινάρια ή με επιτόπου εκπαιδεύσεις στα καταστήματα.

Όπως μας ανέφεραν οι υπεύθυνοι της εταιρείας οι νεοεισερχόμενοι εκπαιδεύονται εντατικά για μία εβδομάδα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για επιπλέον ώρες εκπαίδευσης σε νέους και παλαιούς τεχνικούς, κατόπιν συνεννόησης, καθώς και η πραγματοποίηση σεμιναρίων εντός των καταστημάτων. Η εκπαίδευση των τεχνικών αφορά τόσο στην αρχική τους κατάρτιση, για τις ανάγκες της θέσης εργασίας στο κατάστημα, αλλά και στα μηνιαία σεμινάρια. Τα μηνιαία σεμινάρια πραγματοποιούνται μέσω σύγχρονων συστημάτων εκπαίδευσης (τηλεκπαίδευση, video, κλπ) και με συμμετοχή μέχρι 10 ατόμων.


Η δραστηριότητα

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως ο Νο1 προορισμός για service κινητού και προϊόντων τεχνολογίας. Όπως μας εξήγησαν οι τεχνικοί οι πιο συνηθισμένες βλάβες συσκευών αφορούν στην οθόνη, στην αυτονομία μπαταρίας, στην κάμερα και σε δυσλειτουργίες του λογισμικού της συσκευής. Ειδικότερα, το 2020 η πλειονότητα των επισκευών (ποσοστό 78%) αφορούσε στην αντικατάσταση εξαρτήματος (όπως οθόνη, επιφάνεια αφής, κάμερα, μπαταρία, μικρόφωνο, ακουστικό κλπ.), ενώ συχνή ήταν και η αναβάθμιση λογισμικού (ποσοστό 22%). Γενικά με όποιο προϊόν τεχνολογίας κι αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα, με μια απλή επίσκεψη σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, η συσκευή σου θα φτάσει στην Πάρνηθα είτε θα επισκευαστεί επιτόπου, είτε θα φτάσει στην Πάρνηθα και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα βρίσκεται και πάλι πίσω στα χέρια σου.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του service, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέχει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών service που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εξειδικευμένο σύμβουλο service σε κάθε κατάστημα, άμεση επισκευή εντός του καταστήματος με την υπηρεσία G instant repair, δωρεάν έλεγχο της συσκευής σε 12 σημεία με την υπηρεσία G check up, αλλά και επί τόπου δανεική συσκευή ίδιου λειτουργικού, με την υπηρεσία G Smartphone now, για όσο διάστημα διαρκεί η επισκευή. Επιπλέον, μετά από κάθε τεχνικό έλεγχο ή επισκευή γίνεται δωρεάν αποστείρωση της συσκευής μέσω υπεριώδους ακτινοβολίας UV-C.


Πηγή:www.newsit.gr

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Ποια νησιά εξαιρούνται από τα νέα μέτρα για τις μετακινήσεις

 


Τις περιοχές που εξαιρούνται από τα νέα μέτρα για τις μετακινήσεις σε νησιά που θα ισχύσουν από τις 5 Ιουλίου ανακοίνωσε στην ενημέρωση ο Νίκος Χαρδαλιάς. 


Όπως είπε, από το μέτρο εξαιρούνται η 
Εύβοια, η Λευκάδα και η Σαλαμίνα, καθώς και

   α) όσοι μετακινούνται μεταξύ διαφορετικών νησιωτικών Περιφερειακών Ενοτήτων για λόγους εργασίας σε καθημερινή βάση με διενέργεια εβδομαδιαίου αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) όπως ήδη ισχύει

   β) όσοι μετακινούνται μεταξύ νήσων που βρίσκονται σε πολύ κοντινές αποστάσεις, ή σε πορθμεία που συνδέουν την ηπειρωτική χώρα με νήσους κοντινής απόστασης, με διενέργεια εβδομαδιαίου αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) αν πρόκειται για εργαζόμενους όπως ήδη ισχύει και με διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) πριν την μετακίνηση για τους υπολοίπους


Πηγή:www.newsit.gr

Μοναστηριακά μπαρμπούνια μαρινάτα- Η αυθεντική συνταγή του μοναχού Επιφάνιου

 


Τα μπαρμπούνια μαρινάτα του Μοναχού Επιφάνιου, είναι ένα εξαιρετικά γευστικό πιάτο, άκρως καλοκαιρινό, θρεπτικό και συγχρόνως ελαφρύ. Ο Μοναχός Επιφάνιος, είναι ένας από τους αγιορείτες πατέρες που εκτός από την πίστη, διακονεί και την τέχνη της μαγειρικής.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε για τα μπαρμπούνια μαρινάτα, προκειμένου να παρασκευάσουμε 4 μερίδες είναι:

800 γρ. μπαρμπούνια
150 γρ. τοματοπελτές
1 ξερό κρεμμύδι μεγάλου μεγέθους
100 γρ. λάδι
4 σκελίδες σκόρδο
μισό ματσάκι μαϊντανό
δενδρολίβανο
λίγο τριμμένο μαύρο πιπέρι
ρίγανη, ξύδι, τριμμένο κύμινο
λάδι και αλεύρι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα ψάρια. Τα 800 γρ. μπαρμπούνια αντιστοιχούν σε έξι ψάρια συνήθως. Τα αλατίζουμε ελαφρά και τα αφήνουμε να στεγνώσουν σε ένα τρυπητό. Τα τηγανίζουμε κανονικά αφού πρώτα τα αλευρώσουμε και μετά τα αφήνουμε σε μια πιατέλα.

Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα σκόρδα. Τα βάζουμε σε έναν ταβά, έτσι ώστε ίσα ίσα να χωρέσουν σε αυτόν τα ψάρια και η σάλτσα μαζί με τα 100 γρ. λαδιού, και τα σοτάρουμε. Δεν χρησιμοποιούμε ξανά το λάδι που χρησιμοποιήσαμε για να τηγανίσουμε τα ψάρια.

Αφού ροδίσουν τα κομμένα κρεμμύδια και σκόρδα, ρίχνουμε τον τοματοπελτέ, το δενδρολίβανο, το μαύρο πιπέρι, το κύμινο, το ξύδι, τη ρίγανη και μισό ποτήρι νερό. Δυναμώνουμε τη φωτιά, τοποθετούμε με προσοχή και ομοιόμορφα τα τηγανισμένα μπαρμπούνια πάνω στα υπόλοιπα υλικά και τα βράζουμε για πέντε με δέκα λεπτά. Δοκιμάζουμε το αλάτι στη σάλτσα και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται. Μόλις τελειώσει το ζουμί, κατεβάζουμε τον ταβά από τη φωτιά και ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Τα μπαρμπούνια μας σερβίρονται ζεστά. Μπορούμε να ακολουθήσουμε τον ίδιο τρόπο μαγειρέματος και για άλλα ψάρια.

Τη συνταγή θα βρείτε στο βιβλίο «Μαγειρική του Αγίου Όρους» του Μοναχού Επιφάνιου Μυλοποταμινού.

Πηγή: mountathos- eshop.com