ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Βίντεο – έπος: Ο Λίλαρντ πήγε να γελάσει με το λάθος του Θανάση και «πάγωσε» όταν είδε τον Γιάννη!

 


Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υπέπεσε σε παράβαση 8 δευτερολέπτων, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ παραλίγο να γελάσει με το λάθος του συμπαίκτη του όμως όταν κοίταξε τον Γιάννη, του κόπηκε απότομα... Δείτε το βίντεο έπος!

Μερικές φορές όταν έχεις μεγάλο αδερφό ξεμπλέκεις εύκολα από κάποιες καταστάσεις. Κάποιες άλλες, ισχύει και το αντίθετο.

Όπως στην περίπτωση του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο. Μπορεί ο δεύτερος να είναι μεγαλύτερος, όμως το μικρότερο αδερφάκι του μπορεί να τον ξεμπλέξει από άβολες καταστάσεις, όπως αυτή που πήγε να δημιουργηθεί στον αγώνα των Μπακς με τους Νάγκετς.

Ο Θανάσης κατέβαζε... αμέριμνος την μπάλα. Με το πάσο του που λένε. Όταν κατάλαβε ότι πρόκειται να υποπέσει στην παράβαση των 8 δευτερολέπτων, έκανε ένα βηματάκι προκειμένου να περάσει το κέντρο, όμως ο διαιτητής δεν του την... χάρισε και σφύριξε την παράβαση!

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ καθόταν στον πάγκο, μαζί με τον Γιάννη. Βλέποντας το λάθος του Θανάση ένα... γελάκι παραλίγο να του ξεφύγει. Ο γκαρντ των Μπακς ωστόσο κοίταξε δίπλα του, είδε τον Greek Freak και άμεσα πήρε το σοβαρό του ύφος.

Προσπάθησε να μη γελάσει και τελικά τα κατάφερε. Το αν το γέλιο του κόπηκε επειδή είδε τον Γιάννη να κοιτάζει κάπως... στραβωμένος, είναι κάτι που διερευνείται...

Πηγή:www.sportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου