ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Το «νέο» Σαντιάγο Μπερναμπέου κόστισε σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ευρώ (vid)

 


Η Ρεάλ δημοσίευσε τα στοιχεία εσόδων και εξόδων για τη σεζόν 22/23 κατά την οποία έχει εκτιμήσει κέρδη περίπου 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Την Δευτέρα (17/07) η Ρεάλ έδωσε στο φως της δημοσιότητας τα στοιχεία εσόδων και εξόδων για τη σεζόν 22/23. Μάλιστα, οι «μερένχες» ανέλυσαν το κόστος της επένδυσης στις εργασίες που πραγματοποίησαν για την αναμόρφωση του γηπέδου της τη φετινή σεζόνοι οποίες ανήλθαν σε περίπου 350 εκατομμύρια ευρώ και οι οποίες αντιστοιχούν σε σύνολο των ετών της αναδιαμόρφωσης σε περίπου 893 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόθεση της Ρεάλ είναι τα έργα να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους με τέτοιο τρόπο ώστε από την 1η Ιανουαρίου 2024 το γήπεδο να μπορεί να αξιοποιηθεί πλήρως οικονομικά και σταδιακά να αποφέρει τα αναμενόμενα έσοδα.

Από 500 εκατομμύρια σε σχεδόν 1 δισεκατομμύριο ευρώ

Με ελάχιστες κινήσεις να απομένουν ολοκληρώνεται ένα από τα πιο σημαντικά έργα του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, το οποίο, σε μια περίοδο που χρειάστηκε να αντέξει μια παγκόσμια πανδημία και έναν πόλεμο, έχει δει την τιμή του να αυξάνεται σχεδόν διπλάσια από το αναμενόμενο.

Και είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε με την υπογραφή δανείου για 575 εκατομμύρια ευρώ το 2019. Δάνειο με σταθερό επιτόκιο 2,5%, με ετήσιο πρόγραμμα αποπληρωμής 29,5 εκατ. ευρώ μεταξύ 2023 και 2049 που διατηρείται. Ωστόσο, το 2021, η ομάδα της Μαδρίτης ζήτησε άλλα 225 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από την τράπεζα για να «χρηματοδοτήσει έργα που δεν περιλαμβάνονταν αρχικά στην αναδιαμόρφωση του γηπέδου», σύμφωνα με τον σύλλογο που έλαβε την έγκριση των μελών στη Συνέλευση και τελικά, πρόσωπα και τελική περίοδο εργασίας για να αρχίσει η καταβολή των εκκρεμών προμηθειών στις τραπεζικές οντότητες.

Πηγή:www.sportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου