ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Τι έγραφε η ιστορική «Αθλητική Ηχώ» τη μέρα του θανάτου του Ντράζεν Πέτροβιτς (pic)

 


Συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από την αποφράδα ημέρα που ο Ντράζεν Πέτροβιτς «έφυγε» από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος το παγκόσμιο μπάσκετ.

Ο χρόνος σταμάτησε στις 7 Ιουνίου 1993. Ο Ντράζεν Πέτροβιτς «έφυγε» από τη ζωή, έπειτα απο αυτοκινητιστικό δυστύχημα, το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής στον «γιο του διαβόλου», που έγραψε τη δική του ιστορία με χρυσά γράμματα, τόσο στα ευρωπαϊκά παρκέ, όσο και στο ΝΒΑ.

Στην καριέρα του ο Πέτροβιτς βίωσε πολλές μεγάλες στιγμές, με μεγαλύτερη όλων τον σεβασμό και την αναγνώριση των αντιπάλων του. Άπαντες αναγνώριζαν την ποιότητα και την ικανότητά του να ηγείται πάνω στο παρκέ, στοιχεία που τον έκαναν ξεχωριστό κάθε φορά που έπιανε μπάλα στα χέρια.

Ο Παναθηναϊκός μάλιστα ήθελε να κάνει το κόλπο-γκρόσο και ετοιμαζόταν να ντύσει στα πράσινα τον Πέτροβιτς, σε μια μεταγραφή που θα ήταν από τις πιο ηχηρές όλων των εποχών στα ευρωπαϊκά παρκέ. Η μοίρα όμως έοαιξε το δικό της παιχνίδι με την περίπτωση του Πέτροβιτς και του έκοψε το νήμα της ζωής απότομα και άδοξα.

Ο Τάσος Στεφάνου, μάλιστα, ένα από τα πιο πιστούς «στρατιώτες» του Παναθηναϊκού, ππου επί σειρά ετών ήταν διευθυντής της «πράσινης» ΚΑΕ και ένα από τα στηρίγματα του Παύλου Γιαννακόπουλου, είχε αποκαλύψει πως ο θάνατος του Ντράζεν έκανε τον εμβληματικό ηγέτη του Παναθηναϊκού να κλάψει.

Χαρακτηριστικό είναι και το πρωτοσέλιδο της «Αθλητικής Ηχούς» την επομένη του τραγικού συμβάντος«Τραγωδία και για τον Παναθηναϊκό! Σκοτώθηκε ο Πέτροβιτς», ήταν το χαρακτηριστικό πρωτσοέλιδο που αποτύπωσε πλήρως το κλίμα των ημερών.



Πηγή:www.sportal.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου