ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Καιρός – Χαλκιδική: Κακοκαιρία με πλημμύρες σε δρόμους και διάσημες παραλίες, δείτε βίντεο

 


Η κακοκαιρία δοκιμάζει και τη Χαλκιδική. Ο καιρός επιδεινώθηκε το πρωί και ξεκίνησε να βρέχει. Τα προβλήματα σε περιοχές του νομού εμφανίστηκαν ταχύτατα…

Ο καιρός δείχνει τα δόντια του σε μια σειρά από περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Χαλκιδική. Οι ουρανοί άνοιξαν νωρίς το πρωί και τις επόμενες ώρες άρχισαν να καταγράφονται πλημμύρες και καταστροφές. Διάσημες παραλίες ήταν άδειες και αγνώριστες γεμάτες λασπόνερα. Γειτονιές της πόλης ήταν αδιάβατες και σε δρόμους τα ορμητικά νερά δεν επέτρεπαν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Προβλήματα σε σημεία του οδικού δικτύου στη Χαλκιδική έχει προκαλέσει η ισχυρή βροχόπτωση, που σημειώνεται από τα ξημερώματα σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, πλήττοντας συγκεκριμένης περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα τη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις επαρχιακές οδούς Διονυσίου – Παραλία Διονυσίου και Παραλίας Διονυσίου – Ν. Φλογητών, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ορμύλιας – Βραστάμων και στο 1ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού που συνδέει το 7,5 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουδανιών – Σιθωνίας με το Δημοτικό Διαμέρισμα Ολύνθου. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους και η Τροχαία εφιστά την προσοχή των οδηγών.

  

Έντονα προβλήματα εντοπίζονται στη Νικήτη, όπου τα ρέματα υπερχείλισαν και οι δρόμοι γέμισαν με νερά, αλλά και στον Διονυσίου, όπως και στα Νέα Φλογητά.

 

Πηγή:www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου