ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Εκπληκτικός Κακουμπάβας στη Ρωσία: Σώριασε τρεις φορές τον Σβέτσοφ στο κλουβί και επικράτησε με νοκ – άουτ (vids)

 


Με μια εκπληκτική εμφάνιση, ο Έλληνας kick – boxer, Μελέτης Κακουμπάβας, επικράτησε του Άρτεμ Σβέτσοφ στο «Ural Fighting», που διεξήχθη στη Σαμάρα της Ρωσίας.

Επιβλητικός ήταν ο Μελέτης Κακουμπάβας στο «Ural Fighting» που διεξήχθη στη Σαμάρα της Ρωσίας, καθώς επικράτησε του Άρτεμ Σβέτσοφ, σε αγώνα που έγινε στο λεγόμενο «κλουβί».

Ο Έλληνας kick – boxer χρειάστηκε περίπου δύο λεπτά για να πάρει τη νίκη, καθώς από την αρχή ήταν πάρα πολύ επιθετικός και έδειξε ότι δεν ήθελε να αφήσει κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του.

Ο «Nightmare» άρχισε τη μάχη με χαμηλά λακτίσματα, συνέχισε μέσω της άμυνάς του να περνά γροθιές στο σώμα του Ρώσου, φθείροντάς τον με αυτόν τον τρόπο σε μεγάλο βαθμό και το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε με τις γροθιές.

Συγκεκριμένα, η πρώτη πτώση του Σβέτσοφ ήρθε στα 1:15 πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και αφού έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα σηκώθηκε, με νέα δεξιά γροθιά του Κακουμπάβα, έπεσε για δεύτερη φορά στο έδαφος.

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε στα 30’’ πριν από την ολοκλήρωση, με τον Έλληνα αθλητή να τον βρίσκει και πάλι στο πρόσωπο, αυτή τη φορά με μια δυνατή κλωτσιά και έτσι μετά την τρίτη πτώση, ο διαιτητής ανέδειξε νικητή τον Κακουμπάβα.

Προφανώς, με τη λήξη της μάχης, τα χαμόγελα της ελληνικής αποστολής δεν μπορούσαν να κρυφτούν, με τον Κακουμπάβα να πανηγυρίζει μέσα στη Ρωσία με τη σημαία τυλιγμένη στο σώμα του.

Δείτε όλη τη μάχη και την παρουσίαση του Έλληνα αθλητή από το 2:03:07


Πηγή:www.sportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου