ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Οταν ο... αγνώριστος Γκουαρδιόλα έκανε πασαρέλα ως μοντέλο για πασίγνωστο σχεδιαστή μόδας (vids)

 


Πριν ασχοληθεί με την προπονητική και σε αρκετά νεαρή ηλικία, ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε παρελάσει ως μοντέλο με ρούχα υψηλής ραπτικής του Ισπανού σχεδιαστή μόδας, Αντόνιο Μιρό.

Κατά τη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει μείνει στο μυαλό όλων με τα γκριζαρισμένα γένια του και με τις τρίχες που δεν έχει πλέον στο κεφάλι του. Δύο χαρακτηριστικά τα οποία τον ακολουθούν σε όλη τη διάρκεια της θητείας του ως επικεφαλής της Μπαρτσελόνα, της Μπάγερν Μονάχου και της Μάντσεστερ Σίτι.

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media δείχνει τον τεχνικό των Πολιτών, με μαύρα μαλλιά και με περιποιημένο μούσι να περπατά σε μια πασαρέλα, ως μοντέλο με διάφορα ρούχα υψηλής ραπτικής του Ισπανού σχεδιαστή μόδας, Αντόνιο Μιρό. Το μόνο βέβαια που δεν άλλαξε στον Γκουαρδιόλα είναι το βλέμμα του.

«Ο Πεπ ρώτησε τον πατέρα μου τη δεκαετία του '90 αν μπορούσε να γίνει μοντέλο για εκείνον. Ο πατέρας μου ήταν υποστηρικτής της Μπάρτσα, οπότε του άρεσε η ιδέα και είπε "Ναι". Ο Κρόιφ τιμώρησε μετά τον Πεπ επειδή δεν ήταν επαγγελματίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο γιος του Αντόνιο Μιρό.

Η γεμάτη τροπαιοθήκη του Καταλανού τεχνικού θα μπορούσε να γεμίσει με περισσότερα ασημικά, μιας και η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να κυνηγά τρία τίτλους αυτή τη σεζόν. Στην Premier League, η ομάδα του Γκουαρδιόλα είναι αυτή τη στιγμή δεύτερη, πίσω από την Άρσεναλ στο -8, με 11 αγώνες να απομένουν, αν και η ομάδα του Γκουαρδιόλα έχει ένα παιχνίδι λιγοτερο.

Εν τω μεταξύ, η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει εντός τόσο στο Κύπελλο Αγγλίας όσο και στο Champions League, με αναμετρήσεις εναντίον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και της Μπάγερν Μονάχου, αντίστοιχα, να έρχονται τον επόμενο μήνα. Ανεξάρτητα από το πόσα τρόπαια θα σηκώσει η Σίτι αυτή τη σεζόν, ο Γκουαρδιόλα δεν φαίνεται να έχει διάθεση να αποχωρήσει  σύντομα μετά την επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2025.

Πηγή:www.sportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου