ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Ο πρώην άντρας της θα γίνει ο πατέρας του μωρού της… συντρόφου της – Μένουν στο ίδιο σπίτι μαζί με δύο παιδιά

 


Η απίστευτη ιστορία μιας οικογένειας κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αφού μια γυναίκα που βρίσκεται σε σχέση με μια άλλη γυναίκα, αποκάλυψε ότι ο πρώην σύζυγος της πρόκειται να γίνει ο πατέρας του μωρού της νυν συντρόφου της.

Η 33χρονη Linda Fruits σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok αναφέρει πως ήταν για οκτώ χρόνια παντρεμένη με τον 36χρονο Christopher Haerting.

Παρόλα αυτά, με βάση τη nypost.com, η γυναίκα ανέφερε πως είχε μια «σεξουαλική αφύπνιση», καθώς παρακολουθούσε τα social media και έτσι «ανακάλυψε πως ήταν λεσβία». Τότε, αποφάσισε να χωρίσει τον σύζυγο της, όμως έμειναν μαζί για χάρη των παιδιών τους τον 4χρονο Elliot και τον 2χρονο Owen.

Τον περασμένο Νοέμβριο λοιπόν, η 33χρονη ξεκίνησε να βγαίνει ραντεβού με τη 36χρονη Maddy Gross και σύναψαν αμέσως σχέση. Μάλιστα, γνώρισε τη νέα σύντροφο στην οικογένεια της και μετά από έξι μήνες, η Maddy μετακόμισε σπίτι τους και πλέον μένουν όλοι μαζί.

Με τη σχέση να προχωράει και τα αισθήματα να αναπτύσσονται περαιτέρω, οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να αποκτήσουν ένα παιδί, αφού η 36χρονη ήθελε να μείνει έγκυος και να βιώσει τη μητρότητα. Έτσι, άρχισαν να ψάχνουν διαθέσιμο δότη σπέρματος και η πρώτη επιλογή ήταν ο Christopher.

Ο 36χρονος στην αρχή σάστισε όταν του ζήτησαν να γίνει ο πατέρας του παιδιού τους, όμως μετά τις κατάλληλες ερωτήσεις πείστηκε, όμως έβαλε ως όρο να αναγνωρίσει επίσημα το παιδί, αλλά και να συμβάλει χωρίς περιορισμούς στην ανατροφή του.

Έκτοτε, η συγκεκριμένη οικογένεια υποστηρίζει ότι ζει ευτυχισμένη κάτω από την ίδια στέγη, ενώ σε λίγο καιρό πρόκειται να καλωσορίσουν και το νέο μέλος.

Πηγή:www.newsbeast.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου