ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Καρέ καρέ η ληστεία σε μίνι μάρκετ – Έδειξε το πιστόλι και την κοπάνησε με τα λεφτά

 


Τον τρόπο που έδρασε ο κακοποιός της ληστείας, σε μίνι μάρκετ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, αποκαλύπτει βίντεο ντοκουμέντο. Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο κατάστημα γίνεται στόχος ληστών.

Οι κινήσεις του δράστη της ληστείας στο μίνι μάρκετ της περιοχής της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας που έχει ήδη στα χέρια της η αστυνομία και η οποία σε συνδυασμό με τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψή του.

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ της Κυριακής (11.12.2022), όταν ένα άτομο που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπαίνει στο κατάστημα με είδη ψιλικών στην οδό Ρήγα Φεραίου και κινείται προς το ταμείο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που φέρνει στο φως το GRTimes.gr, ο υπάλληλος του μίνι μάρκετ πλησιάζει τον πάγκο για να εξυπηρετήσει, ωστόσο ο άγνωστος που φορούσε κουκούλα, κάνει μία κίνηση πιάνοντας και δείχνοντας ένα πιστόλι που είχε στη φόρμα του, και λέγοντας ότι πρόκειται για ληστεία ζητάει όλες τις εισπράξεις.

Ο υπάλληλος, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, δίνει τα χρήματα, με τον ληστή στη συνέχεια να βγαίνει από το μαγαζί και να χάνεται στα στενά της περιοχής.

Η λεία του δράστη ήταν λίγο κάτω από 300 ευρώ, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο GRtimes ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, επισημαίνοντας ότι το ίδιο κατάστημα είχε μπει στο στόχαστρο ληστών και πριν από περίπου έναν χρόνο.

Δείτε καρέ – καρέ τη ληστεία στο μίνι μάρκετ:



Δυστυχώς στο συγκεκριμένο κατάστημα ψιλικών, εισέβαλαν άγνωστοι δράστες στις αρχές του μήνα, σπάζοντας λουκέτα και τζάμια της πίσω πλαϊνής πόρτας, ενώ στη συνέχεια άρπαξαν τσιγάρα και άλλα προϊόντα, αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Πηγή:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου