ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Μόσιαλος προσέβαλε τους Χριστιανούς όλης της Ελλάδας

 


Καλεσμένος στην τηλεόραση του Open βρέθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε το σάλο που δημιουργήθηκε από το χιουμοριστικό σκίτσο που ανέβασε ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος για τη γέννηση του Χριστού στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως: «Ο κ. Μόσιαλος ήρθε σε σύγκρουση με όλους τους Χριστιανούς της Ελλάδας. Αυτό από μόνο του τον καθιστά ακατάλληλο να πείσει τον οποιοδήποτε να εμβολιαστεί».

Συνέχισε λέγοντας πως «δεν μπορείς να πείσεις κανένας υβρίζοντας» και κατέληξε πως «δεν υποτιμώ τον κ. Μόσιαλο, έχει προσφέρει στην πανδημία, είναι σοβαρός άνθρωπος. Πολιτικοί αντίπαλοι ήμασταν, αλλά τον σέβομαι. Εάν έλεγε ένα συγγνώμη, δεν ήταν αυτός ο στόχος μου… Εγώ έχω κάνει άπειρες άστοχες αναρτήσεις».

«Αν ο ένας αρχίζει να χλευάζει τον άλλον για τα πιστεύω του, δεν βγάζουμε άκρη» σημείωσε και τόνισε πως ενώ ήθελε να βοηθήσει την πανδημία, προσέβαλε τον πυρήνα της χριστιανικής θρησκείας.

To σκίτσο που ανέβασε ο Ηλίας Μόσιαλος:

Ερωτηθείς εάν υπάρχει θέμα παραμονής του Μόσιαλου στη θέση του, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι «εάν με ρωτάτε αν ερχόμενος ο κ. Μόσιαλος σε ευθεία σύγκρουση με όλους τους Χριστιανούς της Ελλάδας προσβάλλοντας κάτι τόσο θεμελιώδες για τον πιστό… Εάν αυτό τον καθιστά κατάλληλο για να τους πείσει να εμβολιαστούν, σίγουρα τον καθιστά ακατάλληλο είναι η απάντηση. Διότι επαναλαμβάνω,δεν μπορείς να πείσεις κανέναν υβρίζοντας».



Ανατιμήσεις 60% στις μάσκες μέσα σε ένα βράδυ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε και για τις ανατιμήσεις στις μάσκες και εξήγησε πως «υπάρχει η αγορανομική διάταξη που απαγορεύει να αυξήσουν το περιθώριο κέρδους σε σχέση με τον Φεβρουάριο για τα προϊόντα που αφορούν την πανδημία».

«Θα πρέπει να αποδείξουν ότι από Πέμπτη προς Παρασκευή αυξήθηκε η τιμή προμήθειας των μασκών» σημείωσε, ενώ όπως είπε αν αποδειχθεί το πρόστιμο μπορεί να είναι πολύ μεγάλο και «ανάλογο του τζίρου» τονίζοντας ότι οι ανατιμήσεις σε ένα βράδυ έφτασαν έως και το 60%.

Επισήμανε πως «εκτός από νομικά είναι και ηθικά απαράδεκτο να θέλει κάποιος, επειδή η πανδημία δείχνει ξανά τα δόντια της, να βγάλει υπερβολικό κέρδος. Εγώ δεν είπα να μην βγάλουν κέρδος και γι’ αυτό δεν έβαλα διατίμηση. Τους άφησα να έχουν ένα λογικό, νόμιμο κέρδος».


Κατά τον ίδιο «άλλο ένας έμπορος να θέλει να κερδίζει και άλλο -με την έλευση της Όμικρον- να θέλει να κερδίσει για μια ζωή».

Ο ίδιος διευκρίνισε πως αν κάποιος επιχειρηματίας «αγόρασε από Πέμπτη βράδυ σε Παρασκευή με αυξημένη τιμή είναι νόμιμος, αν δεν το έκανε και αύξησε τις τιμές είναι παράνομος». «Θα εξαντλήσω το περιθώριο του νόμου» σχετικά με τα πρόστιμα τόνισε.

Τέλος, σχετικά με τα νέα μέτρα ανέφερε ότι θα αφορά τους «υπερμεταδότες» όπως τα νυχτερινά κέντρα, υπογραμμίζοντας πως «δεν χρειάζεται πανικός».

Πηγή:www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου