Οι κριτικοί εστιατορίων συνεχίζουν να του σέρνουν τα σχολιανά του: «Σύντομα θα καταρρεύσει, ποιος θα συνεχίσει να πληρώνει αυτά τα γελοία ποσά;», αλλά ο ίδιος ανοίγει το 28ο εστιατόριό του.
Δύο μήνες, πάνε πάνω-κάτω που άνοιξε το πανάκριβο εστιατόριό του στο Λονδίνο, αλλά μετά τη σφοδρή κριτική και τα πάμπολλα σχόλια- τίποτα απ΄όλα αυτά θετικά- ο Salt Bae, ο Τούρκος chef που που το πραγματικό του όνομα είναι Nusret Gökçe, αποχαιρέτησε το Λονδίνο και πάει στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, για να ανοίξει το... 28ο εστιατόριό του με το όνομα Nusr-et.
«Η Κυριακή είναι η τελευταία μου μέρα στο Λονδίνο. Θα πάω στο Ριάντ για να ανοίξω το 28ο εστιατόριό μου. Η τελευταία μου μέρα στο υπέροχο Λονδίνο. Θέλω να σας δω όμορφους ανθρώπους πριν φύγω» ανακοίνωσε σε story του στο instagram.
Ο Salt Bae άνοιξε το πανάκριβο εστιατόριό του στο Λονδίνο πριν από περίπου έξι εβδομάδες και προσέλκυσε ανθρώπους όπως η ναόμι Κάμπελ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ωστόσο καθημερινά η κριτική και τα σχόλια από τον κόσμο είναι δριμεία.
Πέρα από τις «εκβιαστικές» τιμές στο μενού, που περιλαμβάνουν μια μπριζόλα στα 1700 ευρώ, ένα burger στα 117 ευρώ και και 13 μόνο για ένα red bull, ο Salt Bae δέχεται αυστηρότατη κριτική και για τις συνθήκες εργασίας στο εστιατόριό του, αλλά και τις αμοιβές στο προσωπικό του, καθώς πληρώνει την ώρα έναν chef όσο κοστίζει ένας πουρές πατάτας στο μενού του, περί τα 12 ευρώ.
«Το Nusr-Et θα καταρρεύσει πολύ γρήγορα. Ποιος θα πληρώσει αυτά τα γελοία χρηματικά ποσά για να παρακολουθήσει έναν «αντικαταστάτη», όταν χρειάζεται μόνο εισιτήρια για να δει έναν σταρ του Χόλιγουντ;», έγραψε ένας κριτικός εστιατορίων!
Πηγή:https://www.gazzetta.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου