ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Φαμπρίτσιο Μίκολι: Στη φυλακή για εκβιασμό με μαφιόζικες μεθόδους

 


Η έφεση του Φαμπρίτσιο Μίκολι έπεσε στο… κενό κι έτσι ο παλαίμαχος διεθνής Ιταλός επιθετικός θα πρέπει να εκτίσει ποινή φυλάκισης 3,5 ετών για εκβιασμό.

Ο Φαμπρίτσιο Μίκολι θα πρέπει να εκτίσει ποινή φυλάκισης 3 ετών και 6 μηνών, για εκβιασμό με… μαφιόζικη μέθοδο, με τους δικαστές του δεύτερου ποινικού τμήματος του Ακυρωτικού Δικαστηρίου να επιβεβαιώνουν την ποινή που αποφασίστηκε τον Ιανουάριο του 2020, από το Εφετείο του Παλέρμο.

Παρά την έφεση που ασκήθηκε, δεν άλλαξε η πρωτόδικη απόφαση και δεν έγιναν δεκτοί οι ισχυρισμοί του Μίκολι, πως έκανε «χάρη σε έναν φίλο και με νόμιμο τρόπο».

Ο παλαίμαχος Ιταλός επιθετικός, με καριέρα -μεταξύ άλλων- σε Περούτζια, Γιουβέντους, Μπενφίκα και Φιορεντίνα, είχε στραφεί στη μαφία για να πάρει 12.000 ευρώ χρωστούμενα του πρώην φυσιοθεραπευτή της Παλέρμο, Τζόρτζιο Γκασπαρίνι.

Ο Μίκολι κατηγορήθηκε ότι ανέθεσε στον Μάουρο Λαουριτσέλα (εκτίει ήδη ποινή φυλάκισης 7 ετών) να πάρει πίσω 12 χιλιάδες ευρώ από τον επιχειρηματία Αντρέα Γκραφανίνι, ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου «Παπαράτσι», για λογαριασμό του πρώην φυσιοθεραπευτή της Παλέρμο, Τζόρτζιο Γκασπαρίνι (αυτό φαίνεται πως ήταν το μερίδιο του στο κλαμπ).

Ο τελευταίος, με τη σειρά του, είχε εμπλέξει τον Λαουριτσέλα, με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις όταν φορούσε τη φανέλα της Παλέρμο. Στη διαδικασία της έρευνας, επίσης, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κάποιες τηλεφωνικές υποκλοπές μεταξύ του Μίκολι και του Λαουριτσέλα.

Ο παίκτης αποκάλεσε τον Τζοβάνι Φαλκόνε «αυτή τη λάσπη», ενώ περίμενε τον φίλο του κοντά στο σπίτι όπου έμενε ο δικαστής, ο οποίος ειδικευόταν στη δίωξη της σικελικής «Κόζα Νόστρα» και σκοτώθηκε από τη Μαφία, μαζί με τη γυναίκα του και τρεις από τους σωματοφύλακές του, από μια έκρηξη δυναμίτη 350 κιλών.

Πληροφορίες: ΑΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου