ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

O Μέσι μηνύει τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα και την «El Mundo» που αποκάλυψε τις αποδοχές του

 


Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας «El Mundo del Siglo XXI» που διέρρευσε το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, κατά το οποίο έχει εισπράξει πάνω μισό δισεκατομμύριο ευρώ τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά και της διοίκησης των «μπλαουγρκάνα» που θεωρεί υπεύθυνη για το γεγονός.

Χαμός έχει προκληθεί με την δημοσιοποίηση του ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ Λιονέλ Μέσι και Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το οποίο ο αργεντινός σούπερσταρ έχει εισπράξει 555 εκατ. ευρώ.τα τελευταία 4 χρόνια. Όπως αναφέρει σήμερα (31/1) η Marca ο Μέσι έδωσε ήδη εντολή στους δικηγόρους του να κινηθούν νομικά κατά της εφημερίδας, καθώς όσα διέρρευσαν διέπονται από ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Την ίδια στιγμή η προσωρινή διοίκηση των Καταλανών -μέχρι να γίνουν εκλογές- καταδίκασε τη διαρροή, τονίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με το πως έφτασε η πληροφορία ως την εφημερίδα. Όπως αναφέρει πάντως το δημοσίευμα της Marca, οι άνθρωποι που γνώριζαν το τι προέβλεπε το συμφωνητικό αυτό ήταν ο πρώην πρόεδρος Τζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, ο προεδρεύων την διοικούσα επιτροπή Κάρλες Τουσκέτς, ο εκτελεστικός διευθυντής Όσκαρ Γκράου και δύο ακόμη άτομα.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, βάσει του συμβολαίου που υπέγραψε ο Μέσι το 2017, θα παίρνει ένα ποσό μέχρι 138 εκατομμύρια ευρώ ακαθάριστα ανά σεζόν, ωστόσο η συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνει δύο σημαντικά μπόνους. Το ένα ήταν για την ανανέωση του συμβολαίου του και ανερχόταν σε 115.225.000 ευρώ και το άλλο ήταν ένα μπόνους για την πίστη του στο σύλλογο και έφτανε τα 77.929.955 ευρώ. Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Μέσι «έχει ήδη εξασφαλίσει το 92% από το συμβόλαιό του, παρά το γεγονός ότι η Μπάρτσα δεν τα πήγε πολύ καλά τα τελευταία χρόνια, ειδικά στο Champions League, μια διοργάνωση στην οποία έχει τα υψηλότερα μπόνους» προσθέτοντας πως «έχει ένα φαραωνικό συμβόλαιο που καταστρέφει την Μπάρτσα».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η ακαθάριστη αμοιβή του Αργεντινού σε ετήσια βάση είναι 138.809.404 ευρώ ή 74.900.000 ευρώ «καθαρά», ήτοι ο Μέσι αποκομίζει 210.297 ευρώ «καθαρά» την ημέρα! Εκτός από τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από τις ετήσιες αποδοχές και τα δύο μπόνους, ο 33χρονος άσος «φουσκώνει» τον τραπεζικό λογαριασμό του από τα δικαιώματα εικόνας του, καθώς και μια σειρά άλλων μπόνους επίτευξης στόχων με την Μπαρτσελόνα.


Πηγή:www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου