ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Θεσσαλονίκη: 60 λεπτά διορία από το υπουργείο Υγείας σε ιδιωτικές κλινικές για 200 κλίνες Covid!

 


Η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη με τον κορονοϊό είναι δραματική! Αρνητική η πρώτη απάντηση από τις ιδιωτικές κλινικές στο αίτημα του υπουργείου το οποίο “παίζει” το χαρτί της επίταξης! Μια “ανάσα” από τους 500 οι διασωληνωμένοι, 3.227 νέα κρούσματα και ακόμη 59 νεκροί σήμερα.

Με 774 νέα κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες 24 ώρες, η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε οριακό σημείο καθώς ο φονικός ιός “σφυροκοπά” ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα, αλλά και τους γειτονικούς νομούς.

Τόσο η Θεσσαλονίκη, όσο και γενικά η βόρεια Ελλάδα δεινοπαθούν με τα νοσοκομεία να βρίσκονται στα όριά τους, αν δεν τα έχουν ξεπεράσει ήδη.

Αυτό επιβεβαιώνεται κι από την είδηση πως το υπουργείο Υγείας ζητά από τις ιδιωτικές κλινικές κλίνες Covid ώστε να καταφέρει να αντεπεξέλθει στην δραματική κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό.

Ραγδαίες εξελίξεις στην Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το υπουργείο Υγείας έδωσε διορία μίας ώρας στην Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών ώστε να παραδώσουν οι ιδιωτικές κλινικές 200 κλίνες Covid για την νοσηλεία των βαρέων περιστατικών του κορονοϊού.

Click4more: Λύγισε ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας: Ασθενής μου ζήτησε να αποχαιρετήσει τους δικούς του

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Ένωση απαντά ότι δεν μπορεί να τις διαθέσει, με αποτέλεσμα το υπουργείο Υγείας να δηλώνει πως θα προχωρήσει σε επίταξη.

Οι ιδιωτικές έχουν ήδη παραδώσει non Covid κλίνες για τη νοσηλεία άλλων περιστατικών.

Περισσότερα σε λίγο…

 Πηγή:www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου