ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Η Prada έκανε κατά λάθος έκπτωση 99% σχεδόν σε όλα της τα προϊόντα!

 


Αν σου έλεγε κανείς ότι μπορείς να αγοράσεις ένα προϊόν από τον οίκο Prada με έκπτωση 99%, προφανώς θα γελούσες και δεν θα τον πίστευες, καθώς τέτοιες εκπτώσεις δεν γίνονται ούτε στην Black Friday!

Και όμως, πρόσφατα ο Ιταλικός οίκος βίωσε ένα ασυνήθιστό “ατύχημα”, το οποίο διήρκησε μερικές ώρες και επέτρεψε σε αρκετούς καταναλωτές να αγοράσουν διάφορα πολυτελή προϊόντα με έκπτωση ύψους 99%. Το λάθος συνέβη στον ιστότοπο της Prada στην Ιαπωνία και η τιμή σχεδόν κάθε προϊόντος που εμφανιζόταν ήταν ασυνήθιστα μειωμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγοραστές είδαν ότι οι τιμές σε πολλά κομμάτια της Prada, όπως τα χαρακτηριστικά σακίδια από νάιλον, τα καπέλα, τα σακάκια, ακόμη και τα sneakers,  κυμαίνονταν μεταξύ 5 έως 20 ευρώ.

 


Η έκπτωση στα προϊόντα εμφανίστηκε στις 10 Νοεμβρίου τα μεσάνυχτα και οι τιμές διορθώθηκαν το απόγευμα της 11ης Νοεμβρίου. Μέχρι στιγμής η Prada δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση, και σύμφωνα με αναφορές, όλες οι παραγγελίες που έγιναν κατά τη διάρκεια του “ατυχήματος” έχουν ακυρωθεί.

 Πηγή:www.perpetual.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου