ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Ο Χίτλερ σε 50 σπάνιες φωτογραφίες από το μακρινό παρελθόν



Ο Αδόλφος Χίτλερ, ο ηγέτης των Ναζί σε σπάνιες φωτογραφίες που δεν έχετε ξαναδει. 

Ο ηγέτης του τρίτου Ράιχ που ξεκίνησε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και ενορχηστρωτής του Ολοκαυτώματος το οποίο στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 6 εκατομμύρια Εβραίους σε 50 σπάνιες φωτογραφίες από τον μακρινό παρελθόν.

Όλοι γνωρίζουν τον Χίτλερ. Ωστόσο, δεν γνωρίζουν όλοι την προσωπική του ζωή...Αξίζει να σημειώσουμε ότι σχεδόν όλοι οι βιογράφοι του Χίτλερ σημειώνουν την τεράστια απόκλιση μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου μισού της ζωής του. 

Μέχρι την ηλικία των 30 ετών ήταν, σύμφωνα με τα αστικά μέτρα της εποχής του, ένας άνθρωπος χωρίς επαγγελματική καριέρα, χωρίς αξιόλογες σχέσεις και μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, κατά τον οποίο η Γερμανία είχε ηττηθεί, ήταν επίσης και ένας στρατιωτικός χωρίς προοπτικές και, κυρίως, χωρίς αναγνωρίσιμες ικανότητες που θα μπορούσαν να εξηγήσουν εύλογα την άνοδο που επακολούθησε. 

Παρόλα αυτά , αυτός ο άνθρωπος αναρριχήθηκε, μέσα σε λίγα χρόνια, στην Καγκελαρία του Γερμανικού Ράιχ και, τελικά, έγινε δικτάτορας-κυρίαρχος του μεγαλύτερου μέρους της Ευρώπης, ασκώντας την πιο καταστροφική επίδραση που γνώρισε η ανθρωπότητα... 

 Παρακάτω η συλλογή των 50 σπάνιων φωτογραφιών από την γέννηση έως και το θάνατο του Χίτλερ στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. To βίντεο στο οποίο προβάλλονται οι 50 φωτογραφίες αλιεύτηκε από το κανάλι "Wonderful Life - For history lovers".



Με πληροφορίες από Wonderful Life - For history lovers, wikipedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου