ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Απίστευτο και όμως αληθινό: Τρένο έφυγε 20'' νωρίτερα - Η εταιρία ζήτησε συγγνώμη


Δεν καταγράφηκε κανένα παράπονο από το επιβατικό κοινό, ωστόσο η εταιρία έκανε λόγο για "σοβαρή αναστάτωση"

Απίστευτη για τα ελληνικά δεδομένα αλλά αληθινή για την ιαπωνική νοοτροπία, η κίνηση μιας σιδηροδρομικής εταιρίας στην ασιατική χώρα να απολογηθεί στο επιβατικό κοινό και να ζητήσει συγγνώμη για το γεγονός ότι τρένο της αναχώρησε 20 δευτερόλεπτα νωρίτερα από το προγραμματισμένο.
Το περιστατικό συνέβη ένα πρωινό πριν λίγες μέρες στην πόλη Τσουκούμπα. Το τρένο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από τον σταθμό στις 9:44, ωστόσο έφυγε στις 9:43.40, "αναγκάζοντας" την εταιρία να βγάλει ανακοίνωση, ζητώντας συγγνώμη.
"Ζητάμε βαθύτατα συγγνώμη για την σοβαρή αναστάτωση που υπέστησαν οι πελάτες μας", αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρία, ρίχνοντας τις ευθύνες στο πλήρωμα του τρένου που δεν "έλεγξε επαρκώς την ώρα αναχώρησης". Για την ιστορία, κανένας πελάτης δεν διαμαρτυρήθηκε για την πρόωρη αναχώρηση του τρένου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιαπωνία διαθέτει από τους πιο αξιόπιστους σιδηροδρόμους στον κόσμο και είναι εξαιρετικά σπάνια να αναχωρήσει τρένο σε διαφορετική ώρα από αυτή που είναι προγραμματισμένη.
Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου