ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

LIVE: Έκρηξη στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης! 9 νεκροί, πάνω από 20 τραυματίες - Ρωσική εισαγγελία: Είναι τρομοκρατική επίθεση - ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ

LIVE: Έκρηξη στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης! 9 νεκροί, πάνω από 20 τραυματίες - Ρωσική εισαγγελία: Είναι τρομοκρατική επίθεση - ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ 

- INTERFAX: Η βόμβα ήταν γεμάτη καρφιά!
- Πούτιν: Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της τρομοκρατίας
- Πηγές ελληνικού προξενείου στο NewsIt.gr: Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για Έλληνες μεταξύ των θυμάτων
- Πανηγυρίζουν στο Twitter οι υποστηρικτές του ISIS
- Κλειστοί όλοι οι σταθμοί - Έκτακτα μέτρα στο μετρό της Μόσχας
- Φωτογραφίες και βίντεο
- ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ LIVE BLOG ΤΟΥ NEWSIT.GR











Συναγερμός έχει σημάνει στην Αγία Πετρούπολη, όπου σημειώθηκε έκρηξη ανάμεσα σε δύο σταθμούς του μετρό.
Πυκνοί καπνοί, κατεστραμμένοι συρμοί του μετρό και τραυματισμένοι επιβάτες είναι οι εικόνες που μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.
Δείτε LIVE ΕΙΚΟΝΑ


ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ LIVE BLOG ΤΟΥ NEWSIT.GR

 Updating
Sort by :
  Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον φερόμενο δράστη της επίθεσης
Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον φερόμενο δράστη της επίθεσης στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Το Interfax επικαλείται πηγή που λέει ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος σε έναν χαρτοφύλακα μέσα σε ένα βαγόνι του μετρό.
  Τρομοκρατική επίθεση και... επίσημα!
Η Γενική Εισαγγελία της Ρωσίας, χαρακτήρισε επίσημα πλέον την έκρηξη που σημειώθηκε στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης τρομοκρατική ενέργεια.
Ο εκπρόσωπος της Γενικής Εισαγγελίας τη Ρωσίας Αλεξάντρ Κουρενόι μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Vesti24 δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ό,τι εξαρτάται από εμάς θα το πράξουμε, ώστε να αποκαλύψουμε όλους τους παράγοντες που συνέβαλλαν στο να πραγματοποιηθεί η τρομοκρατική αυτή επίθεση και να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον».
Ο Αλεξάντρ Κουρενόι, είπε επίσης πως «με την υπόθεση ασχολούνται οι ανακριτές" και πως ο εισαγγελικός έλεγχος που ήδη ξεκίνησε θα «αγγίζει απολύτως όλες τις πλευρές», ενώ θα υπάρξει άμεση συνεργασία με το τμήμα της εισαγγελίας που είναι αρμόδιο για τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

 Επίσης ο Πρόεδρος της Ρωσικής Βουλής Βιτσισλάβ Βολόντιν, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες θα ερευνήσουν λεπτομερώς την έκρηξη στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης ενώ οι υπαίτιοι θα τιμωρηθούν.
  Έλληνας που ζει στην Αγία Πετρούπολη μίλησε στην "Tatiana Live"
Ένας Έλληνας από τους πολλούς που ζουν στην Αγία Πετρούπολη, μίλησε στην εκπομπή της "Tatiana Live" της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε για την έκρηξη στο μετρό της πόλης, που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 10 ανθρώπους. Ο Κυριάκος Φρόρης, έκανε λόγο για μεγάλη κινητοποιήσε από τις Αρχές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

  Ο χάρτης της περιοχής
Η έκρηξη σημειώθηκε ανάμεσα στους σταθμούς “Τεχνολογικό Ινστιτούτο” και “Πλατεία Σενάγια”.
  Το προξενείο των ΗΠΑ κάλεσε τους Αμερικανούς να αποφεύγουν την περιοχή
Το γενικό προξενείο των ΗΠΑ στην Αγία Πετρούπολη κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται στην πόλη να αποφεύγουν την περιοχή κοντά στους σταθμούς του μετρό Σέναγια και Τεχνολογικό Ινστιτούτο, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα σε έναν συρμό.
Οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την προσωπική ασφάλειά τους, τόνισε το προξενείο.
  Το Facebook ενεργοποίησε το Safety Check
Το Facebook ενεργοποίησε το "ειδικό" check in, μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να δηλώσουν ασφαλείς σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. 

Το Safety Check ενεργοποιείται σε περιπτώσεις τρομορκατικών επιθέσεων, φυσικών καταστροφών κλπ. 

  Βαλίτσα με τον εκρηκτικό μηχανισμό μέσα σε βαγόνι
Όπως μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης άφησε μια βαλίτσα με τον εκρηκτικό μηχανισμό μέσα σε βαγόνι του μετρό. 
  Αντιτρομοκρατική: 9 και όχι 10 οι νεκροί
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Αντιτρομοκρατικής, οι νεκροί είναι 9 και όχι 10, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 20.
  Ιδιωτικές επιχειρήσεις ταξί προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες του στην Αγία Πετρούπολη
Ιδιωτικές εταιρείες ταξί της Αγίας Πετρούπολης προσφέρθηκαν να μεταφέρουν δωρεάν του συμπολίτες τους που βρίσκονταν στο μετρό της πόλης, όπως και να τους παράσχουν κάθε αναγκαία βοήθεια για την μετακίνηση τους.
Οι εταιρείες απευθύνθηκαν, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Tass, στην Αρμόδια Επιτροπή Συγκοινωνιών της Αγίας Πετρούπολης.
  Οι πρώτες σοκαριστικές εικόνες! [vids, pics]
Ο κατάλογος των νεκρών δυστυχώς είναι μακρύς. Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ σε αυτές τις περιπτώσεις δυστυχώς πρέπει να ευχόμαστε ο κατάλογος αυτός να μην αυξηθεί.
Στο σημείο, πάντως, προκλήθηκε πανικός. Κάτι που είναι φυσικά λογικό, ωστόσο οι εικόνες που έρχονται από το σημείο αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα...
Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τον τόπο της τραγωδίας
  25 τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο
  Νεότερες πληροφορίες: Ο Πούτιν στην Αγία Πετρούπολη τη στιγμή της έκρηξης
Ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά την διάρκεια της έκρηξης βρίσκονταν στην Αγία Πετρούπολ, όπου συμμετείχε στο 4ο φόρουμ τοπικών και περιφερειακών μέσων ενημέρωσης, από το οποίο εν συνεχεία θα αναχωρούσε για να συναντήσει τον πρόεδρο της Λευκορωσίας, Αλεξάντρ Λουκασένκο.
  Ανατριχιαστική φωτογραφία! Πανηγυρίζουν οπαδοί του ISIS!
Οι οπαδοί του Ισλαμικού Κράτους, λίγη ώρα μετά την αιματηρή έκρηξη ξεκίνησαν να "μοιράζονται" στα social media μία ανατριχιαστική φωτογραφία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
  Βρέθηκε και άλλος εκρηκτικός μηχανισμός!
Ο μηχανισμός εντοπίστηκε στον σταθμό "Ploshchad Vosstaniya", αλλά δεν εξερράγη. 
  Φόβοι για 30 με 50 νεκρούς!
  Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών για τις εκρήξεις στην Αγία Πετρούπολη
"Συγκλονισμένη από τις πολύνεκρες εκρήξεις που σημειώθηκαν, σήμερα, στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, η Ελλάδα στέκεται στο πλευρό του λαού της Ρωσίας και της Κυβέρνησής του, απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.
Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Αγία Πετρούπολη παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις, σε συνεργασία με τις αρμόδιες ρωσικές Αρχές", αναφέρει ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών. 
  Ελικόπτερα μεταφέρουν τραυματίες
Η Εισαγγελία της Αγίας Πετρούπολης έδωσε εντολή να αρχίσουν οι σχετικές έρευνες για τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στο μετρό της πόλης, ενώ κινητοποιήθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών όπως προβλέπεται σε παρόμοιες περιπτώσεις.
  Πηγές ελληνικού προξενείου
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για Έλληνες μεταξύ των θυμάτων δήλωσε πηγή του ελληνικού προξενείου στην Αγία Πετρούπολη σε επικοινωνία με το newsit.gr. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση αφού ο Έλληνας πρόξενός βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις ρωσικές αρχές. 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
  Νεότερες πληροφορίες: Μια έκρηξη ανάμεσα σε δυο σταθμούς
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, σημειώθηκε μια έκρηξη ανάμεσα σε δυο σταθμούς, σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας

  200-300 γραμμάρια ΤΝΤ
Σύμφωνα πηρές της αστυνομίας που επικαλείται το Russia Today, τουλάχιστον ο ένας από τους εκρηκτικούς μηχανισμούς περιείχε 200-300 γραμμάρια ΤΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου