ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθη ο μακελάρης του Reina!

Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθη ο μακελάρης του Reina!

- Στα χέρια των τουρκικών Αρχών ο δράστης του μακελειού στο club Reina, με τους 39 νεκρούς
- Κρυβόταν σε μια γειτονιά της Κωνσταντινούπολης
- Η τουρκική Hürriyet δημοσιεύει και μια φωτογραφία του συλληφθέντα και είναι φανερό ότι η σύλληψη ήταν επεισοδιακή
- Είναι γεμάτος μελανιές και με αίματα στη μπούζα
- Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την σύλληψή του



Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν σε μια συνοικία της Κωνσταντινούπολης τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα, όπως ανέφεραν στην ηλεκτρονική της έκδοση η τουρκική εφημερίδα Hürriyet και μετέδωσαν και άλλα τουρκικά ΜΜΕ.
Τουλάχιστον 39 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επίθεση στο νυχτερινό κέντρο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Την ευθύνη για την ενέργεια ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ), υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για μια πράξη εκδίκησης για την τουρκική στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.

Δείτε την πρώτη εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Hurriyet

Υπάρχει μία ακόμη φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται ο συλληφθείς, με το κεφάλι σκυμμένο και τα χέρια του δεμένα με τις χειροπέδες πίσω από την πλάτη.
Την ίδια ώρα, ο λογαριασμός "News of Turkey" στο Twitter, δημοσιεύει μία ακόμη φωτογραφία στην οποία φέρεται να εμφανίζεται ο δράστης, πεσμένος μπρούμυτα στο πάτωμα, με έναν αστυνομικό να του πατά το κεφάλι. Δείτε την

Είχε μαζί τον γιο του


Η Hurriyet μεταδίδει πως ο φερόμενος ως δράστης, που ονομάζεται Abdulkadir Masharipov, συνελήφθη στην περιοχή Εσενγιούρτ, ενώ μαζί του συνελήφθη κι ένας φίλος του, που φέρεται να συμμετείχε στην οργάνωση της τρομοκρατικής επίθεσης.

Αναφέρει ακόμη, όμως, πως μαζί του βρισκόταν την στιγμή της σύλληψης και ο μόλις τεσσάρων ετών γιος του. Ο ύποπτος "εξουδετερώθηκε", του φόρεσαν χειροπέδες και οδηγήθηκε στις Αρχές για ανάκριση.

Περισσότερα σε λίγο...


πηγή:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου