ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Ο ψαράς που έγινε κροίσος από σύμπτωση

Ο ψαράς που έγινε κροίσος από σύμπτωση

Το 1991 που αποφοίτησε από την σχολή μηχανικών στο Μούρμανσκ με πτυχίο πλοηγού, η οικονομική κατάσταση της Ρωσίας, μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, ήταν τραγική.
Ο Vitaly Orlov, έφυγε στην Νορβηγία, για ένα καλύτερο αύριο. Εργάστηκε ως ψαράς, αφού οι ρώσοι ψαράδες ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς και περιζήτητοι. Στη συνέχεια εργάστηκε σε μια εταιρεία, κατασκευής αλιευτικών σκαφών. Μετατέθηκε στη Ρωσία, που έκανε άνοιγμα στην ελεύθερη αγορά. Τα πρώτα του αποτελέσματα ήταν πέραν του αναμενόμενου και επιβραβεύεται με μπόνους. 
Και κάπου εκεί το σύμπαν συνωμοτεί και ο Vitaly Orlov, γίνεται πετυχημένος επιχειρηματίας. Βρίσκει ευκαιρία και αγοράζει ένα μεγάλο μερίδιο στην εταιρεία, και όταν οι επιστήμονες στρέφουν το κόσμο στην κατανάλωση βακαλάου, η εταιρεία του είναι η πρώτη σε αλίευση βακαλάων. Η τιμή του βακαλάου εκτοξεύεται, το ίδιο και τα κέρδη του.
Όταν ο Πούτιν έβαλε εμπάργκο στις εισαγωγές τροφίμων από την Ευρώπη, η κατανάλωση βακαλάου πολλαπλασιάστηκε και πάλι ο Vitaly Orlov ήταν εκεί. Μέσα σε μια 5ετία είδε τις τραπεζικές του καταθέσεις να αυξάνονται κατά πολλά ψηφία. Σήμερα με την άνεση της επιτυχίας προετοιμάζει το επόμενό του βήμα.


πηγή:www.e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου