ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Σοκ! Έσφαξε την οικογένειά του και τους έκανε στιφάδο

Σοκ! Έσφαξε την οικογένειά του και τους έκανε στιφάδο 
Σοκαρισμένη οι κάτοικοι του Κιέβου από το ανατριχιαστικό έγκλημα 29χρονου που σκότωσε, διαμέλισε και έκανε στιφάδο 3 μέλη της οικογένειάς του.
Ο 29χρονος, σύμφωνα με τις αρχές, έσφαξε τους θείους του και τον ανήλικο γιο τους πριν τελικά τους τεμαχίσει και τους μαγειρέψει. Ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει όταν τελικά εισέβαλαν στο διαμέρισμά του στο Κίεβο.



Οι αρχές φοβούνται πως ο κανίβαλος μπορεί να σκότωσε και να διαμέλισε και άλλους με τον ίδιο τρόπο. "Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα, είδαμε μέρη σώματος σε δοχεία και κατσαρόλες. Τους έβραζε σε κατσαρόλες", τόνισε ο επικεφαλής της αστυνομίας Andrey Krischenko.



Είχε βάλει το μαγειρεμένο ανθρώπινο κρέας σε σφραγισμένα δοχεία για να το διατηρήσει. "Ο κανίβαλος έβρασε τα μέλη τους και έκανε το στιφάδο, χρησιμοποιώντας διάφορες κατσαρόλες. Είχε καταφέρει να σφραγίσει πολλές κονσέρβες πριν φτάσουν οι αστυνομικοί".
Οι γείτονες στην περιοχή Solomensky του Κιέβου ήταν αυτοί που κάλεσαν τις αρχές, καθώς δεν είχαν δει για πολλές μέρες την οικογένεια και ανησυχούσαν για τη δυσάρεστη οσμή στην πολυκατοικία.



Όταν χτύπησαν την πόρτα δεν άνοιξε κανείς. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα άκουσαν έναν πυροβολισμό. Είδαν τα διαμελισμένα πτώματα και τον 29χρονο να αιμορραγεί από σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου