ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

"Κολάζουν" οι Άγγελοι της Victoria' s Secret! Δες φωτογραφίες

`Κολάζουν` οι Άγγελοι της Victoria' s Secret! Δες φωτογραφίες

Άναψαν φωτιά στην πασαρέλα...

Τις πιο καυτές τους εμφανίσεις έκαναν τα μοντέλα της Vicoria's Secret στο κατάμεστο London's Earls Court. Φτερά, δαντέλες, πεταλούδες, πούπουλα, sexy εμφανίσεις και πολλές πολλές εκπλήξεις είχε το φαντασμαγορικό show της Victoria' s Secret... με τους Αγγέλους να... ανάβουν φωτιές!







 
Η προετοιμασία τους όλες αυτές τις μέρες ήταν μεγάλη... Πολλή γυμναστική, αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, έξυπνα beauty tips για τη μαγική βραδιά (δες εδώ μερικά από αυτά) και κεντητά εσώρουχα με πολύτιμους λίθους που άγγιξαν τα 2 εκατομμύρια δολάρια (σ.σ. 1,6 εκατομμύρια ευρώ... δεν τα λες και λίγα). Ναι, ναι μιλάω για τα κόκκινα εσώρουχα της Alessandra Ambrossio που είχαν κεντήματα από χρυσό 18 καρατίων, ρουμπίνια και διαμάντια!!!

 
Και αυτό δεν ήταν το μόνο εντυπωσιακό... Αφού στο show είδαμε και την Taylor Swift (δεύτερη πιο πλούσια καλλιτέχνιδα κάτω των 30 – δες εδώ τη λίστα) να κάνει πασαρέλα με μαύρα sexy εσώρουχα και να τραγουδά για τη μαγική βραδιά!



 
Όσο για τους Αγγέλους; Περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας sexy underwears και φτερά, έστειλαν φιλάκια στο κοινό και έβγαλαν τις απαραίτητες Instagram φωτογραφίες από την προετοιμασία... Α! Και μας άφησαν μια γλυκιά γεύση από... παράδεισο!

  

Πηγη:www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου