ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

“Δούλεμα” από Τζέραρντ στη Γιουνάιτεντ – Τα... έχωσε ο Κιν (ΦΩΤΟ-VIDEO)

“Δούλεμα” από Τζέραρντ στη Γιουνάιτεντ – Τα... έχωσε ο Κιν (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η παλιά δόξα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, τα… έψαλε στους παίκτες των Άγγλων, μετά την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό – Αντίθετα, μεγάλη ήταν η χαρά του Στίβεν Τζέραρντ από το αποτέλεσμα των "ερυθρόλευκων"

Ο Ρόι Κιν τα... έβαλε στους παίκτες της Γιουνάιτεντ για την ήττα από τον Ολυμπιακό και τόνισε πως το πιθανότερο είναι να έχει πάθει σοκ ο Μόγιες με την έλλειψη ποιότητας στην ομάδα

"Δεν νομίζω ότι κανείς από εμάς το είχε προβλέψει αυτό", δήλωσε ο πρώην αρχηγός της Γιουνάιτεντ στο σχόλιο που έκανε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού "ITV" και συνέχισε:

"Η Γιουνάιτεντ δεν εμφανίστηκε απλά στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός και σε επίπεδο τεχνικής ήταν καλύτερος απόψε από τη Γιουνάιτεντ".






Σε ερώτηση δε για το που εστιάζει τα προβλήματα των "κόκκινων διαβόλων" τη φετινή σεζόν, είπε: "Είναι πολλά πράγματα: νέος προπονητές, νέες ιδέες. Η Γιουνάιτεντ έχει χάσει μερικούς σημαντικούς παίκτες τα δύο τελευταία χρόνια. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που έπαιξαν απόψε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δε διαθέτουν αρκετή ποιότητα. Νομίζω ότι η Γιουνάιτεντ χρειάζεται έξι ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου. Πιστεύω ότι ο Ντέιβιντ Μόγιες έχει υποστεί σοκ.

Θεωρώ ότι όταν πήγε στη Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, πιθανότατα θα κοίταξε τους παίκτες του και θα περίμενε σπουδαία πράγματα. Θα έχει σοκαριστεί από την έλλειψη ποιότητας που υπάρχει στη Γιουνάιτεντ".

Τζέραρντ: Well done Olympiakos

Απ’ την άλλη, ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, θέλησε να μοιραστεί την χαρά του με τους φίλους του Ολυμπιακού.

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα των υποστηρικτών του στο twitter, έδωσε τα συγχαρητήρια του στην ομάδα του Πειραιά με μία φωτογραφία του στην οποία κλείνει το μάτι και γράφει χαρακτηριστικά "Well done Olympiakos".

Λίγο αργότερα, κάτω από μία φωτογραφία με το σήμα της Γιουνάϊτεντ έγραψε… «Ας αφιερώσουμε όλοι ένα λεπτό, για να γελάσουμε με την Μάντσεστεν Γιουνάϊτεντ».

Από τα... τιτιβίσματα δεν θα μπορούσε να γλυτώσει ο Ντέϊβιντ Μόγιες... Αρχικά, ανάρτησε μία φωτογραφία του να φιλάει το τρόπαιο του Champions League από τον τελικό της Κωνσταντινούπολης στο οποίο υπάρχει η φωτογραφία του τρομαγμένου Μόγιες.

ΦΩΤΟ twitter
ΦΩΤΟ twitter

Για το τέλος, ο διεθνής μέσος ασχολήθηκε πάλι με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. «Νομίζω ότι είναι τώρα αρκετά ασφαλές να πούμε ότι η χειρότερη μεταγραφή του Φέργκι ήταν ο Ντέϊβιντ Μόγιες» έγραψε χαρακτηριστικά.


πηγη:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου