ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Η ΑΕΚ επιστρέφει σπίτι της! (photos)



Οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν έναν ακόμη λόγο να αισθάνονται χαρούμενοι σήμερα. Πολύ περισσότερο από τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει σημασία η έναρξη των εργασιών για την ανέγερση της "Αγιάς Σοφιάς".



Η πρώτη μπουλντόζα έπιασε δουλειά από τις 10:00 το πρωί της Τρίτης, σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της. Οι πρώτες εργασίες βέβαια δεν αφορούν τίποτα παραπάνω από τον καθαρισμό του οικοπέδου.


  Οι άνθρωποι του δικεφάλου προεξέχοντος του Δημήτρη Μελισσανίδη, έχουν θέσει ως στόχο να μην πάει ούτε μια μέρα χαμένη και αυτός είναι ο λόγος που οι εργασίες καθαρισμού άρχισαν πριν ακόμη βγουν οι άδειες για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας.

  Τα πάντα άλλωστε κινούνται βάσει χρονοδιαγράμματος, το οποίο τηρείται απαρεγκλίτως. Πρώτος απ΄όλους είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης που δεν θέλει καθυστερήσεις, δίνοντας εντολή σε όλους τους αρμοδίους να τρέξουν όλες οι διαδικασίες προκειμένου να μην παρατηρηθεί κωλυσιεργία.

  Στο άκουσμα της είδησης για την έναρξη των εργασιών το πρωί της Τρίτης, αρκετοί ήταν οι φίλοι της ΑΕΚ που έσπευσαν στο σημείο για να διαπιστώσουν από κοντά ότι η πρώτη μπουλντόζα έπιασε δουλειά προκειμένου να γίνει το όνειρό τους πραγματικότητα.


Όπως ήταν φυσικό οπαδοί της Ένωσης που βρέθηκαν στον χώρο, φωτογραφήθηκαν με φόντο τις μπουλντόζες και παρακολουθούσαν συγκινημένοι τις εργασίες.



Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω εργασίες αλλά και άλλες παραπλήσιες εργασίες (όπως για παράδειγμα η παρουσία γεωτρυπάνου στο οικόπεδο, προκειμένου να μετρηθεί σε πόσο βάθος υπάρχει νερό) θα συνεχιστούν έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα με την έκδοση της άδειας, κάτι που εκτός απροόπτου θα συμβεί μέσα στον επόμενο μήνα.


 

πηγη:www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου