ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Παρουσίασε το νέο "Μπερναμπέου" ο Πέρεθ

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ παρουσίασε την Παρασκευή (31/1) το σχέδιο για την ανάπλαση του "Σαντιάγο Μπερναμπέου", με το κόστος του έργου που θα ολοκληρωθεί το 2017 να αγγίζει τα 400.000.000


Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε γνωστοποιήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο την επιθυμία του να ανακαινίσει το "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και 4 περίπου μήνες μετά παρουσίασε το πλάνο της ανάπλασης του γηπέδου, δίνοντάς παράλληλα και ορισμένες λεπτομέρειες για το σχέδιο.
Το κόστος της ανακαίνισης της ιστορικής έδρας των Μαδριλένων θα αγγίξει τα 400.000.000 ευρώ, ενώ όπως αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, έχουν ήδη επενδυθεί περίπου 200.000.000 ευρώ για παλαιότερες βελτιώσεις του γηπέδου.

  Η ανάπλαση του "Μπερναμπέου" θα ολοκληρωθεί το 2017 και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει ένα εμπορικό κέντρο, ένα ξενοδοχείο, ένα μουσείο καθώς και μια οροφή, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να κλείνει μέσα σε 15 λεπτά κατά τη διάρκεια δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δήλωσε: "Θέλουμε να κάνουμε το "Μπερναμπέου" το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο. Θα πρόκειται για ένα μοντέρνο γήπεδο, που θα συνδυάζει την αισθητική με την τεχνολογία. Πέρα από τα αγωνιστικά κέρδη, το νέο στάδιο θα φέρει αύξηση της τάξεως των 30% ετησίως στο σύλλογο από την εκμετάλλευσή του. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αυξάνουμε την κληρονομιά του συλλόγου μας. Το νέο ‘Μπερναμπέου’ θα ενισχύσει την εικόνα του συλλόγου, τη φήμη του παγκοσμίως και θα μας κάνει να νιώσουμε περήφανοι".


πηγη:www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου