ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Αθάνατος


Σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης έγινε την Τρίτη το απόγευμα στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου η κηδεία του Γιώργου Αμερικάνου.

Οπως ήταν αναμενόμενο στη νεκρώσιμη ακολουθία έδωσαν το παρών μεγάλες μορφές της ΑΕΚ και όχι μόνο του μπάσκετ. Συγκεκριμένα οι Νεστορίδης, Στέλιος Μανωλάς, Πανταζής, Σιμυγδαλάς, Κοτσάτος, Ποδάρας, Πάντζας, Ανατολιωτάκης, Σταματιάδης, Καραφέσκος, Κακιούζης και Χατζής.
Δεν έλειψαν βέβαια προσωπικότητες από το χώρο του μπάσκετ όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Γιάννης Ιωαννίδης ενώ στεφάνια μεταξύ άλλων, απέστειλαν η ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Γιώργος Τρόντζος, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Χατζής, ο Αδαμίδης, η ΕΟΚ, η ΚΑΕ Ηλυσιακός, ο σύνδεσμoς Ελλήνων προπονητών. ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο Νίκος Γκάλης, ο Ιωνικός Ν.Φ αλλά και η οικογένεια Ψωμιάδη.
Ο Αμερικάνος οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία εν μέσω θερμού χειροκροτήματος από το συγκεντρωμένο πλήθος, το οποίο αναγνώρισε την τεράστια αθλητική αξία και το ήθος του εκλιπόντος.







 



πηγη:www.contra.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου