ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Η άτυχη όμορφη γραμματέας που ένας Αφρικανός βασιλιάς που είχε μεγάλα “προσόντα” της ζήτησε να την παντρευτεί…

7870870870087




Η όμορφη γραμματέας του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου  μιας μεγάλης τράπεζας έχει βγει με έναν βασιλιά κράτους της Αφρικής, που είναι ο πιο σπουδαίος πελάτης τους, για να του δείξει τ’ αξιοθέατα. Κάποια στιγμή, έτσι εντελώς ξαφνικά και χωρίς να ‘χει προηγηθεί τίποτα, ο βασιλιάς ζητάει απ’ τη γραμματέα να τον παντρευτεί. Φυσικά, η γυναίκα παθαίνει το σοκ της ζωής της κι επάνω που είναι ν’ αρνηθεί την πρόταση, θυμάται ότι τ’ αφεντικό της, της είπε να μην δυσαρεστήσει τον πελάτη για κανένα λόγο. Μετά από κάνα-δυο λεπτά… έντονης σκέψης, του λέει:
- «Θα σε παντρευτώ μόνο αν δεχτείς τρεις όρους μου. Πρώτα-πρώτα θέλω το δαχτυλίδι του αρραβώνα να έχει ένα διαμεύεται από ένα διαμαντένιο περιδέραιο 200 καρατίων.»
Ο βασιλιάς, μετά από μερικά δευτερόλεπτα, βγάζει το κινητό του και τηλεφωνεί σε κάμποσους κοσμηματοπώλες στη Ν. Υόρκη  και μετά της γνέφει καταφατικά και λέει:
- «Εν τάξει, εν τάξει. Τόχω,τόχω!»

- «Θέλω να μου χτίσεις ένα αρχοντικό 100 δωματίων στη Ν. Υόρκη. Για καλοκαιρινό θέλω έναν πύργο στην καλύτερη οινοπαραγωγική περιοχή της Γαλλίας.»
Ο βασιλιάς, μετά από μερικά δευτερόλεπτα, βγάζει το κινητό του και τηλεφωνεί σε κάμποσους κτηματομεσίτες στη Ν. Υόρκη και τη Γαλλία και μετά της γνέφει καταφατικά και λέει:
- «Εν τάξει, εν τάξει. Χτίσω, χτίσω!»
Μετά κι απ’ αυτό, ένας όρος της είχε μείνει, για να αλλάξει τα μυαλά του βασιλιά και το σκέφτεται, το ξανασκέφτεται και στο τέλος του λέει ναζιάρικα, με γλαρωμένα τα μάτια:
- «Επειδή μ’ αρέσει τo…, θέλω ο άντρας που θα παντρευτώ να τον έχει 35 πόντους.»
Ο βασιλιάς στριμώχτηκε άσχημα, στριφογύρισε στο κάθισμά του, κοίταξε δεξιά κι αριστερά, φανερά ενοχλημένος, ήπιε λίγο απ’ το ποτό του, μετά κάλυψε το πρόσωπό του με τις παλάμες του, μουρμουρίζοντας συνέχεια σε μια ακατάληπτη αφρικάνικη διάλεκτο. Τελικά, μετά από ένα διάστημα, που φάνηκε σαν αιωνιότητα, ο βασιλιάς κουνάει το κεφάλι του και, πραγματικά και φανερά λυπημένος, λέει:
- «Εντάξει, εντάξει. Κόψω, κόψω!»
Πηγή: psomakia.eu


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου