ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Από τον Περισσό στο ΝΑΟ

Από τον Περισσό στο ΝΑΟ

Μόνο ντελίριο ενθουσιασμού και τρέλας στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ μπορεί να προκαλέσει το ενδεχόμενο να υλοποιηθεί η ιδέα του Μελισσανίδη για έναν πεζόδρομο που θα συνδέει τον Περισσό με το γήπεδο και στον οποίο θα προβάλλονται στιγμιότυπα της ΑΕΚ και του ελληνικού ξεριζωμού σύμφωνα με δημοσίευμα!

Σε σημερινό δημοσίευμα της LIVESPORT γίνεται αναφορά για έναν πεζόδρομο που θα ενώνει τον ηλεκτρικό του Περισσού με το γήπεδο της ΑΕΚ.

Πρόκειται για ένα έργο, που με τη συναίνεση βέβαια του Δήμου, θα αποτελεί έναν νέο δρόμο που δεν θα καταπατά ιδιωτικούς χώρους και θα είναι λίγο πάνω από 700 μέτρα, ενώ ο χρόνος κατασκευής του υπολογίζεται μέσα στη διετία.

Το φανταστικό της υπόθεσης είναι πως ο Τίγρης σκέφτεται να τοποθετήσει οθόνες γύρω απ’ αυτόν τον δρόμο όπου θα βάζουν στο κλίμα τον κάθε επισκέπτη που θα οδεύει προς το γήπεδο προβάλλοντας στιγμιότυπα από την ιστορία της ΑΕΚ αλλά και του ξεριζωμού των προσφύγων ενώ θα υπάρχουν και φωτογραφίες.

Το όνομα που θα δοθεί θα είναι οδός ΑΕΚ και σε περίπτωση που υλοποιηθεί αυτή η σκέψη του Μελισσανίδη τότε θα μιλάμε για μια πραγματική εμπειρία που όμοιά της στην Ελλάδα δεν έχει υπάρξει ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου