ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΑ 13: Έλενα Παπαβασιλείου: Το σεξ που δεν έκανε λόγω DWTS3 και η χημεία στο χορό



Σε μια ακόμα απολαυστική εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη οι εξομολογήσεις έπεφταν βροχή.

Με τον Βαγγέλη Περρή να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του για την αποχώρηση της Έλενας Παπαβασιλείου από "Dancing With The Stars 3" ξεκίνησε η εκπομπή του Ant1 "Όλα Μπάχαλο φέτος" την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου. Δεν υπάρχει κανένας σταρ πλέον στο show έλεγε γοερά και μάται η Δούκισσα Νομικού προσπαθούσε να το παρηγορήσει...


Ο Βαγγέλης  Πέρρης βάζει τα κλάματα από ebouz

Όταν ο Βαγγέλης συνήλθε μπορέσαμε να ακούσουμε την Έλενα Παπαβασιλείου, αλλά και τον παρτενέρ της Ηλία, τον άντρα που παρόλο που την είχε τόσο καιρό στα χέρια του δεν την "εκμεταλλεύθηκε". Η Έλενα έλυσε την μεγάλη αυτή απορία του Θέμου Αναστασιάδη λέγοντας ότι ο Ηλίας είναι πολύ ερωτευμένος και αφοσιωμένος στην σύντροφό του και αυτό είναι κάτι που της αρέσει πολύ στους άντρες.

Ο Ηλίας, που είχε τόσο καιρό στην αγκαλιά του την Έλενα, προς απογοήτευση του Θέμου δεν την εκμεταλλεύτηκε περισσότερο

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είπε ακόμα ότι όσο καιρό ήταν στο DWTS #3 δεν είχε χρόνο ούτε για σεξ αφού όλο της το πάθος το έβγαζε στο παρκέ του show για τρεις μήνες περίπου: "Γύρναγα σπίτι το βράδι να προλάβω να κοιμηθώ λίγες ώρες".
Η κουβέντα έγινε πιο πικάντικη όταν πήγε στην μοναχική ικανοποίηση αλλά και στα μαθήματα ξένων γλωσσών, όπου "πούτσεν" λέγεται το καθαρίζω, όπως μας πληροφόρησε η Δούκισσα Νομικού που γνωρίζει πολύ καλά να καθαρίζει και να μιλάει γερμανικά.
Στο πλαίσιο των εξομολογήσεων που έπεφταν βροχή ο Βαγγέλης Περρής έιπε ότι ήταν παπαδοπαίδι και ότι τα Χριστούγεννα φόρεσε φόρεμα το οποίο προοριζόταν για την παρτενέρ του στο ραδιόφωνο, Έλενα.

 
πηγη:www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου