ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Οι διάλογοι και τα ντέρμπι

Απο τους διαλόγους των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο προκύπτουν ενδιαφέροντα και ενδεχομένως αξιοποιήσιμα από την αθλητική δικαιοσύνη στοιχεία για τρία ντέρμπι της τελευταίας σεζόν: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με το... αφτί της ΕΥΠ (videos). Κοινό πρόσωπο και στις τρεις σχετικές συνδιαλέξεις ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος ακούγεται να συνομιλεί με τον Θανάση Κανελλόπουλο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.    Διαβάστε τους διαλόγους και δείτε τις φάσεις των αντίστοιχων αγώνων:
Μπέος - Mαρινάκης  συνομιλούν λίγες ημέρες (1/2/2011) πριν από το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (0-1): 
Α: Λοιπόν, το ένα είναι αυτό. Το άλλο του μίλησα για τον αυριανό μην επέμβεις κι αυτά δε θα γίνει τίποτα όλα καλά θα πάνε. Και το τρίτο, θέλω να μου κάνει μια χάρη, τώρα δεν είναι και λίγες αυτές να πούμε, μη βάζετε το Σιδηροπουλο πάνω... δεν είναι δυνατόν.
Β: Ποιο Σιδηροπουλο πάνω;
Α: Τον Σιδηρόπουλο την Κυριακή στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.
Β: Γιατί, Σιδηροπουλο έβαλε;
Α: Θέλει να βάλει και του είπα αν τον βάλεις θα δείρω τον (ακατάληπτο) και δε σας ξαναμιλάω κιόλας. Δεν μπορείς κύριε να τιμωρείς τον Παμπορίδη 4 βδομάδες, τον Σπάθα 4 βδομάδες κι αυτό το μ... παυ έκανε έγκλημα, 2 βδομάδες. Σαν να λες σ' έχω γραμμένο, Μπέο, στα α... μου.
Β: Γιατί, εμένα δε μ' έχει γραμμένο με τον Σταθόπουλο που τον έβαλε σε 2 αγωνιστικές ο μ...;
Α: Ναι, αλλά εγώ τον το πρόλαβα τώρα, του λέω άσ' τον έξω και βάλ' τον στο Ολυμπιακός-Ποναθηναϊκός την άλλη βδομάδα αφού έχεις πρόβλημα. Μεσ' στο Καραϊσκάκη. Και μου λέει, θα δω, φωνάζει ο Βαγγέλης. Του λέω, θα πάρω εγω το Βαγγέλη άμα φωνάζει. Ειναι ντροπή σου λέω, βάλε το Γιάχο, όχι μου λέει τον Γιάχο, Βάλε τον Παμπορίδη, βάλε κάποιον άλλον αδερφάκι μου, του λέω, στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.
Β: Καλύτερα να βάλει τον Παμπορίδη ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.
Α: Βέβαια, βέβαια, είναι καλύτερα.
Β: Αυτό θα του πω κι εγώ, αυτό θα του πω.
Α: Και να σου κρατήσει τον Σιδηρόπουλο για την άλλη βδομάδα για σένα. Και δες αυτό το θέμα με το Κύπελλο τι προβλέπει ο ΚΑΠ.
Β: Τώρα θα το κάνω.
Μπέος - Κανελλόπουλος συνομιλούν αμέσως μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (2-1):

Α: Τι γίνεται, που είσαι;
Θ: Στο γήπεδο.
Α: Ακόμη εκεί είσαι;
Θ: Να φύγουν ο κόσμος να φύγουμε.
Α: Τι λέει ο Βαγγέλης, χαρούμενος ο Βαγγέλης;
Θ: Τον έπιασε η καρδιά του, λιποθύμησε απ' αυτό εδώ πέρα. Το γκολ ήταν κανονικό, να το ξέρεις αυτό, ε.
Α: Ε;
Θ: Το ματς το είδες;
Α: Το γκολ του Τσιμπούρη οφσάιντ, το γκολ του Κατσουράνη είναι καθαρό και το πέναλτι του Τοροσίδη είναι καθαρό. Αλλοίωση αποτελέσματος είναι.
Θ: Για ξαναπέστο.
Α: Το γκολ που έβαλε ο Τσιμπούρης είναι οφσάιντ.
Θ: Του Τσιμπούρη είναι οφσάιντ;
Α: Ναι. Του Κατσουράνη είναι καθαρό και το πέναλτι του Τοροσίδη είναι χέρι καθαρό και δεν το δίνει. Μη του το λες μωρέ γ... τα, άκου τι σου λέω.
Θ: Κοίταξε στα δυο πρώτα συμφωνώ, στο γκολ του Τσιμπούρη γιατί ήταν οφσάιντ; Αφού ήτανε 10 παίκτες.
Α: Πιο μπροστά απ' τη μπάλα είναι, παίρνει την κεφαλιά και είναι μόνος του μπροστά, είναι σε θέση οφσάιντ.
Θ: Στο γκολ του Κατσουράνη ο παίκτης ήταν στο δοκάρι μέσα, πώς και το ακύρωσε αυτός ο από κει, ο επόπτης ήτανε γ...τα.
Α: Υπάρχει πρόβλημα, έχε υπόψη σου.
Θ: Ναι.
Α: Πες του να με πάρει τηλέφωνο να του πω.
Θ: Τι πρόβλημα, όταν λες;.
Α: Θα του την πέσουνε αδερφάκι μου, πρέπει να τους προφυλάξει τώρα μη τους δείρουνε δε καταλαβαίνετε; Κοιμάστε όρθιοι, πες του να με πάρει.
Θ: Τους τρεις λες, έτσι;
A: Ναι.
Θ: Ναι πολύ, το ξέρω τώρα.
Α: Πες του να με πάρει τηλέφωνο, ήδη εγώ το 'μαθα. Θ: Έχει πάει στα αποδυτήρια κάτω.
Α: Εντάξει, μετά θα τον πάρω γω.
Λίγα λεπτά αργότερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης (Β) τηλεφωνεί στον Αχιλλέα Μπέο (Α) από το κινητό του Κανελλόπουλου:
Α: Έλα, συγχαρητήρια.
Β: Έτσι, τέτοιο γ... θέλανε τα μ..., στο 92'.
Α: Άκου να σου πω όμως.
Β: Ήτανε μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός.
Α: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Ακου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα ένα μήνυμα, έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις καμιά βδομάδα, 10 μέρες.
Β: Έτσι, έτσι.
Α: Μ' ακούς;
Β: Εντάξει.
Α: Οπωσδήποτε είναι αυτό.
Β: Τι εννοείς, ποιους απ'όλους;
Α: Τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα.
Β: Εντάξει.
Α: Μ ακούς; Σου μιλάει ο φίλος σου, υπάρχει πρόβλημα, με πήραν τηλέφωνο.
Β: Εντάξει. Τελείωσε, τελείωσε.
Αργότερα ο Κανελλόπουλος τηλεφωνεί στον Μπέο:
Α: Αυτό που έγινε σήμερα έχεις υπόψη σου είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος. Εν πάση περιπτώσει, εμείς καλώς έγινε, με τον φίλο μας έγινε, αλλά από 'κει και πέρα πρέπει να πάρει τα μέτρα του. Τώρα δηλαδή πρέπει να τους προστατέψει και τους δυο. Να στείλει δυο παιδιά στη Θεσσαλονίκη και δυο παιδιά στην Κέρκυρα για τις επόμενες 10-15 μέρες να ξεχαστεί. Θα τους κοπανήσουν, να ξέρεις, άμα δεν το κάνει αυτό.
Θ: Ναι. Αυτός που ακύρωσε το γκολ ο επόπτης ήτανε του συνδέσμου Κερκύρας;
Α: Κερκύρας ναι. Ναι, Τρύφωνας.
Θ: Να σου πω, έχουνε σχέση με το Μπανάνα;
Α: Με ποιον;
Θ: Με το Μπανάνα έχει σχέση αυτό;
Α: Δεν το ξέρω δε νομίζω, μπορεί κιόλας να 'χει. Μπορεί και να έχει. Μπορεί και να έχει, αλλά δε μιλάει κιόλας. Ο Ολυμπιακός, έχε υπόψη σου, πολύ τραγικός, στο 2ο ημίχρονο ειδικά γ... τα.
Θ: Στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Στο 1ο ήταν ο Ολυμπιακός, στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός...
Α: Ναι. Και πρέπει οπωσδήποτε να πιέσεις τον τέτοιον να μην τιμωρήσουνε τον Καλόπουλο, τον Πιλάβιο. Την Κυριακή, δηλαδή, πρέπει να παίξει ο Καλόπουλος έστω 4ος.
Θ: Παίζει... είναι ο Τομπάζης, ο οποίος τον έχει αναλάβει ο πρώην φίλος μας και πρόεδρος, αλλά οι πληροφορίες λένε οι δημοσιογράφοι ό,τι και να γίνει δεν μπορεί να κάνει τίποτα, θα τον βάλει 6: 00/6: 30 οπότε περνάει πειθαρχική.
Α: Άμα γίνει αυτό γ... το. Αν γίνει αυτό γ... το, γιατί δεν μπορείς κύριε να παίρνεις κάποιον να σε βοηθήσει, και μετά να τον στέλνεις... Δεν θα σε βοηθήσει κανένας μετά ξανά. Κατάλαβες; Η δύναμη δηλαδή είναι ότι...
Θ: Εμένα έτσι μου είπε ένας δημοσιογράφος που έβγαινα έξω, ο (ακατάληπτο) ό,τι και να κάνει ο Ταμπόζης οι πληροφορίες μου λένε ότι δε μπορεί να τα (ακατάληπτο). Γιατί είναι τρία τα αυτά, είναι και το πέναλτι του Τοροσίδη που λένε όλοι...
Α: Μετά ρε παιδί μου είναι και μ... οι άνθρωποι, βάζει γκολ ο Μιραλάς, βγάζει τη φανέλα του, είναι ορισμός της κίτρινης και δεν του δίνει κίτρινη. Δείχτη ρε μ..., γιατί να εκτεθείς εσύ; Μ... έκανε ο παίκτης, μπορεί να σου πει κανείς τίποτα; Είναι ζώα οι άνθρωποι ρε π..., στο πέναλτι ήθελες να βοηθήσεις το έδειξες, εκεί όμως ευθύνεται ο παίκτης, αιγ... θα μου πάρουν εμένα τη σφυρίχτρα γιατί εσύ έκανες μ...; Δηλαδή είναι βαρύ αυτό, αυτός είναι ο ορισμός της κίτρινης. Βγάζεις τη φανέλα σου δείχνει κίτρινη παγκοσμίως, κατάλαβες;
Θ: Ε βέβαια.
Α: Και δεν του δείχνει. Άντε πήγαινε γ... τότε, αφού είσαι μ... Και τον θέλαμε τώρα να μας βοηθήσει στο Κύπελο, πάει τώρα.
Αχιλλέας Μπέος - Θανάσης Κανελλόπουλος συζητούν στις 4/2/2011 για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός του Κυπέλλου (1-0):
Θ: Έλα, τι έγινε;
Α: Ε τι να γίνει, είναι θυμωμένος ο Βαγγέλης.
Θ: Θυμωμένος είναι ο Βαγγέλης; Με ποιον είναι θυμωμένος; Με εσένα;
Α: Ναι, ρε παιδάκι μου. Με το θέμα του Μάνταλου. Φταίω εγώ να πούμε; Έκανα μια προσπάθεια, τι να κάνω; Αλλά πού τον αδίκησε; Ενα σουτ δεν έκαναν, δεν πάτησαν περιοχή. Ολες οι εφημερίδες, οι δικοί του δημοσιογράφοι, όλοι αυτοί λένε ότι είναι προβληματισμένοι με την απόδοση της ομάδας. Και ο τελευταίος το είδε, αυτός δεν μπορεί να το δει; Τι να κάνει ο διαιτητής; Να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα; Μπορεί να το κάνει αυτό ποτέ;
Θ: Ναι.
Α: Αντί να ψάξει να βρει, να πούμε, τι γίνεται και τι δεν γίνεται, ασχολείται τώρα αν έδωσε ένα σφύριγμα, ένα φάουλ ή ένα αράουτ. Είναι, κρίνεται να πούμε ένα τέτοιο;
Θ: Τι να σου πω. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα κάθε φορά που λέμε βάζουμε εκεί και μετά ξανακάνουμε αυτά. Εντάξει, συγκρίνει τώρα ας υποθέσουμε το τι έγινε την Κυριακή στο Βόλο με αυτό τώρα; Που τα κατάπιανε αυτός;
Α: Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Αλλά άντε και έτσι να ήταν, θα μπορούσε ποτέ να κερδίσει ο Ολυμπιακός; Αφού δεν έπαιξε μπάλα, δεν ακούμπησε την μπάλα Οι άλλοι μπήκανε μέσα φανατισμένα, οι δικοί του μπήκανε χεσμένοι. Τι να πούμε τώρα. Και λέει, με πήρε και μου είπε ότι ο Νίκος, λέει, κέρναγε γλυκά όλη την ημέρα χτες, για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και είπε, λέει, ότι εγώ είμαι το αφεντικό, εγώ, λέει, έφτιαξα τον Μάνταλο. Άκου να δεις, είναι δυνατόν τώρα τέτοια πράγματα; Ποιος να ακούσει το Νίκο;
Θ: Εντάξει, του τα είπανε. Δηλαδή, επειδή τα λέει ο Νίκος σημαίνει ότι έγιναν;
Α: Ναι. Ποιος να ακούσει το Νίκο τώρα; Στα αρ... τους να γράφουν το Νίκο. Αφού δεν είναι τίποτα, ούτε ομάδα έχει ούτε παράγοντας είναι ούτε επιρροές έχει. Εδώ έχει ξεφτιλιστεί. Τι να πω, δεν ξέρω. Πού είσαι;
Θ: Στο γραφείο είμαι, μόλις μπήκα.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ Contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου