ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Εικόνες από το πρώτο πλοίο που σάλπαρε το φετινό καλοκαίρι για Σποράδες

 

 

Το πλοίο αναχώρησε από Θεσσαλονίκη για Σποράδες και σήκωσε την αυλαία, για τα φετινά καλοκαιρινά δρομολόγια, που ξεκίνησαν με καθυστέρηση. Έντονο το ενδιαφέρον του κόσμου.

Το πρώτο πλοίο για τις Βόρειες Σποράδες σάλπαρε τελικά το πρωί από το λιμάνι στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις στην εκκίνηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Θεσσαλονίκης – Σποράδων. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο δρομολόγιο της Sea Jet, αναχώρησε στις 09:15 το πρωί για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο.

Το πλοίο για Σποράδες θα λειτουργεί καθημερινά εκτός Πέμπτης και Κυριακής. Κάθε Δευτέρα και Σάββατο το πλοίο θα ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη στις 07.00 το πρωί, ενώ Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή, θα ξεκινά στις 09.15 το πρωί.

Το ταξίδι μέχρι τη Σκιάθο διαρκεί 3 ώρες και 15 λεπτά, μέχρι τη Σκόπελο 3 ώρες και 45 λεπτά και για Αλόννησο 4 ώρες και 10 λεπτά. Αντιστοίχως, τα δρομολόγια της επιστροφής θα ξεκινούν από το λιμάνι της Αλοννήσου στις 17:00 κάθε Παρασκευή και Δευτέρα, στις 16:30 τις Κυριακές και στις 14:15 τις Τρίτες και τις Τετάρτες, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη και ενδιάμεσες στάσεις σε Σκόπελο και Σκιάθο. 

Σε ό,τι αφορά τις τιμές των εισιτηρίων, φαίνεται ότι κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι για ακόμα μια χρονιά μεγάλο. Ήδη έχουν γίνει κρατήσεις τόσο από κατοίκους της Θεσσαλονίκης, όσο και από ταξιδιωτικά πρακτορεία, για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τουριστών.


Όσοι λοιπόν επιθυμούν να ταξιδέψουν στα νησιά της Σκιάθου, της Σκοπέλου και της Αλοννήσου, μπορούν πλέον να αγοράσουν το εισιτήριό τους και διαδικτυακά στον ιστότοπο της εταιρείας Seajets και να ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. 

Πηγή:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου