ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Επικεφαλής σε ψηφοδέλτιο επικρατείας ο Τσιάρτας – Η τοποθέτησή του για φόρους και ασφαλιστικό

 


Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 Βασίλης Τσιάρτας θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος «Εθνική Δημιουργία». Οι θέσεις του για φόρους, ΦΠΑ, ασφαλιστικό.

Ο Βασίλης Τσιάρτας ήταν γνωστό ότι κατεβαίνει στην πολιτική σκηνή.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 με την Εθνική ομάδα, λοιπόν, ανακοινώθηκε ότι θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Εθνικής Δημιουργίας, του συνασπισμού των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη. Σε ξενοδοχείο της Αθήνας παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι και ο Τσιάρτας στην τοποθέτησή του, στάθηκε στην απλότητα ως στοιχείο ουσίας και στο ποδόσφαιρο και στις πολιτικές προτάσεις της Εθνικής Δημιουργίας.

Τόνισε ότι «αντί για χιλιάδες σελίδες φορολογικών νόμων, η Εθνική Δημιουργία θα εφαρμόσει τρία πράγματα: 15% φόρος σε όλους, 15% ΦΠΑ, όλα τα έξοδα αναγνωρίζονται και εκπίπτουν από το φορολογητέο εισόδημα. Τέλος, δουλέψτε, προκόψτε».

Ο Τσιάρτας έκανε ποστ με Ζαραλίκο που σχολιάζει Άδωνι, αφήνοντας αιχμές για τη διοίκηση της ΑΕΚ

Στη συνέχεια μίλησε και για το ασφαλιστικό: «Αντί για 100 και πλέον ασφαλιστικά ταμεία με εκατοντάδες υποκατηγορίες ασφαλισμένων που βγαίνουν στη σύνταξη σε διαφορετική ηλικία με διαφορετικό ποσό, που άκρη δεν βγάζεις, η Εθνική Δημιουργία λέει πως ο καθένας θα αποφασίζει ο ίδιος πότε θα συνταξιοδοτηθεί, βάσει των χρημάτων που υπάρχουν στον προσωπικό του ασφαλιστικό λογαριασμό. Αντί για τα εκατοντάδες χαρτιά που πρέπει να πηγαίνεις, σαν κλητήρας, από την μια υπηρεσία στην άλλη, η Εθνική Δημιουργία προτείνει την ηλεκτρονική θυρίδα του πολίτη, στην οποία θα είναι συγκεντρωμένα ψηφιακά όλα όσα τον αφορούν».

Να τονίσουμε ότι με αφορμή την υποψηφιότητά του, ο Τσιάρτας είχε βρεθεί στο στόχαστρο της μητέρας του Σοφίςα και της αδελφής του Ελευθερίας, οι οποίες σε ανακοίνωσή τους είχαν αναφέρει: «Παρά τη συγγενική μας σχέση, ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητά του και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό.

Άλλωστε, ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του».

Ο Τσιάρτας με τη σειρά του είχε απαντήσει: «Αισθάνομαι ότι υπερασπίζομαι ξανά τα εθνικά μας χρώματα, όπως το 2004. Θέλω να κάνουμε όλοι μαζί τη χώρα μας δυνατή και περήφανη στην Ευρώπη και στον κόσμο. Η Ελλάδα της παραγωγής και της προόδου είναι η μεγάλη μας οικογένεια».

Πηγή:www.sportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου