ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Ο ασταμάτητος Γιακουμάκης σκόραρε ξανά και έστειλε στα ημιτελικά του Κυπέλλου τη Φένλο

 


Τα 25 γκολ στη σεζόν έφτασε ο Γιώργος Γιακουμάκης που σκόραρε και έδωσε την ασίστ για το νικητήριο γκολ της Φένλο επί της Ναϊμέγκεν στέλνοντας την ομάδα του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης συνεχίζει να σπάει κάθε ρεκόρ σκοραρίσματος στην Ολλανδία καθώς με το νέο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ναϊμέγκεν έφτασε τα 25 στη σεζόν (22 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο σε συνολικά 23 συμμετοχές).

Ο Έλληνας επιθετικός, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 23′ στο εκτός έδρας ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 57′ και το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος με το ματς να οδηγείται στην παράταση. 

Εκεί ο Γιακουμάκης έδωσε στον Σαμπανί την ασίστ για το νικητήριο γκολ στο 105′, με την Φένλο να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Χέρενφεϊν – Άγιαξ. Σημειώνεται ότι στο βασικό σχήμα της Φένλο στον αγώνα απέναντι στη Ναϊμέγκεν ήταν τα αδέρφια Χρήστος και Τάσος Δώνης. Ο πρώτος έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ο δεύτερος αντικαταστάθηκε στο 66′ από τον σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Φένλο. 

Πηγή:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου