ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Απίθανο! Αυτή είναι η μικρότερη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στον κόσμο! [vid]

Απίθανο! Αυτή είναι η μικρότερη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στον κόσμο! [vid] | Newsit.gr

Η Peugeot μετέτρεψε έναν κλασικό λονδρέζικο τηλεφωνικό θάλαμο σε αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι το μικρότερο κατάστημα πώλησης αυτοκινήτων παγκοσμίως.

Καθώς οι πωλήσεις αυτοκινήτων online αυξάνονται διαρκώς, η Peugeot σκέφτηκε αυτή την πρωτότυπη ιδέα. Ο πελάτης έχει όσο χώρο χρειάζεται για να επιλέξει στον διαδικτυακό διαμορφωτή 
το νέο του Peugeot, επιλέγοντας έκδοση αμαξώματος και κινητήρα αλλά και τα κάθε λογής έξτρα. Δεν υπάρχει πωλητής, ως φυσική παρουσία, άνθρωπος δηλαδή. Εκτός από την άνεση, δεν θα ήταν και αρκετά κομψό το στρίμωγμα στον τηλεφωνικό θάλαμο. Όλη η δουλειά γίνεται με ένα tablet συνδεδεμένο στο portal Peugeot e-commerce.

Το… κατάστημα θα αρχίσει να λειτουργεί από τις 12 Σεπτεμβρίου, από τις 7 το πρωί ως τα μεσάνυχτα. Βρίσκεται στην Russell Square, στην καρδιά του Λονδίνου. Χωρίς καμία φύλαξη, ο θάλαμος παραμένει κλειδωμένος ώστε να προστατευθεί ο εξοπλισμός αλλά και η ανορθόδοξη χρήση της ηλεκτρονικής φόρμας αγορών. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πάρει (ηλεκτρονικά, επίσης) έναν ειδικό κωδικό για να ξεκλειδώσει και να κάνει από εκεί την αγορά του.  



Πηγή Autoexpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου