ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Αρρωστημένα μυαλά! Πέθανε από σεξουαλική κακοποίηση βρέφος 38 ημερών - Χειροπέδες στη μητέρα και 2 άντρες

Αρρωστημένα μυαλά! Πέθανε από σεξουαλική κακοποίηση βρέφος 38 ημερών - Χειροπέδες στη μητέρα και 2 άντρες 

Σοκάρει η είδηση θανάτου ενός βρέφους 38 μόλις ημερών από σεξουαλική κακοποίηση, με τις αρχές να συλλαμβάνουν τη μητέρα και 2 άντρες τη Δευτέρα.





Το μωρό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην περιοχή İpekyolu της ανατολικής επαρχίας Van στην Τουρκία από τη μητέρα και τους δύο άντρες. Οι γιατροί, σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, εντόπισαν ένα κάταγμα στο κρανίο του μωρού, μώλωπες στο σώμα του και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό ενώ το μωρό βρισκόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας. 

Το μωράκι τελικά υπέκυψε στα τραύματά του μια ημέρα μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα και οι 2 άντρες μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο.

Το δικαστήριο διέταξε τη σύλληψη των υπόπτων με τις κατηγορίες της παιδοκτονίας, του θανάτου ενός ανυπεράσπιστου ανθρώπου και της σωματικής και ψυχικής βλάβης μετά και τις μαρτυρίες που άκουσαν οι εισαγγελείς.

Στο μεταξύ, το γραφείο του διοικητή της επαρχίας Van επιβεβαίωσε το συμβάν με γραπτή δήλωση. 

"Οι άνθρωποι που εμπλέκονται στο περιστατικό συνελήφθησαν και κρατούνται. Το μωρό, που νοσηλευόταν, πέθανε παρά τις ιατρικές προσπάθειες".

Ο Murat Timur, επικεφαλής του δικηγορικού συλλόγου της Van, τόνισε ότι η μητέρα του μωρού ήταν στη φυλακή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και αφέθηκε ελεύθερη για να γεννήσει. "Τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων η μητέρα του μωρού".



Πηγή: Hurriyetdailynews

Σάλος με το ακατάλληλο σeξι βίντεο πρώην μοντέλου από την Ιταλία

Σάλος με το ακατάλληλο σeξι βίντεο πρώην μοντέλου από την Ιταλία

Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες (celebrities ή μη) που θέλουν να τραβούν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας και των social media να επιλέγουν το σίγουρο δρόμο του… γuμνού, ωστόσο η Naike Rivelli προκάλεσε σάλο για ένα διαφορετικό λόγο.

Δεν είναι τόσο οι… αποκαλύψεις της, αφού έχει συνηθίσει τους fans της σε εμφανίσεις με ελάχιστα ή καθόλου ρούχα, αλλά το σοκαριστικό μυστικό που κρύβει το ακατάλληλο αυτό βίντεο.
Και πώς όχι όταν το τράβηξε η ίδια της η μητέρα! Αυτή μάλιστα δεν είναι άλλη από τη διάσημη Ιταλίδα ηθοποιό και πρώην sεx symbol Ορνέλα Μούτι!


Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι τον περασμένο μήνα η οικογένεια έγινε επίσης θέμα συζήτησης στα τοπικά μέσα και τα social media λόγω μιας άλλης φωτογραφίας της 42χρονης Rivelli στην οποία απαθανατίζονταν ολόγuμνη και ήταν τραβηγμένη και από τους δύο γονείς της!

«Ποιος τράβηξε αυτήν τη φωτογραφία μου;», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, πριν αποκαλύψει τη σοκαριστική απάντηση με μια άλλη εκδοχή της φωτογραφίας (δείτε τις στο γκάλερι).

«Είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικό», «Τι προσπαθεί να δείξει; Ποιος προσπαθεί να είναι σeξι μπροστά στους γονείς του;» σχολίασαν - και με το δίκιο τους - οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου…




πηγή:www.e-radio.gr

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο Αντόνιο Μπαντέρας



Στο νοσοκομείο ο διάσημος ηθοποιός έπειτα από πρόβλημα υγείας με την καρδιά του
Στο σπίτι του αναρρώνει ο Ισπανός ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας ύστερα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Πέμπτη. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Sun ο ηθοποιός βρίσκονταν στο σπίτι του στο Surrey και αθλούνταν όταν ένιωσε πόνους στο στήθος.
Αμέσως κλήθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ο χολιγουντιανός ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί τον κράτησαν για παρακολούθηση μέχρι να διαπιστωθεί ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος στην The Sun χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει πιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα της υγείας του.
ΠΗΓΗ ΑΠΕ

Έφυγε από τη ζωή ο "πατέρας" του Pac-Man

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Pac-Man

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο γνωστός ως "πατέρας του Pac-Man", ιδρυτής της ιαπωνικής εταιρείας κατασκευής παιχνιδιών και λογισμικού ηλεκτρονικών παιχνιδιών, Bandai Namco Holdings.
Ο Μασάγια Νακαμούρα, ο οποίος είχε διατελέσει ανώτερος σύμβουλος της εταιρείας, πέθανε στις 22 Ιανουαρίου, ανέφερε η Bandai Namco σε ανακοίνωσή της χωρίς να προσδιορίσει την αιτία θανάτου του.
Το Pac-Man κυκλοφόρησε στην αγορά το 1980 και αποδείχτηκε μεγάλη επιτυχία τόσο στην Ιαπωνία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο σε τέτοιο βαθμό ώστε το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες να το χαρακτηρίσει το πιο επιτυχημένο βιντεοπαιχνίδι στον κόσμο εκείνη την εποχή.
Ο Νακαμούρα ίδρυσε την εταιρεία η οποία μετονομάστηκε σε Namco το 1955 και ανέλαβε τη θέση του ανώτερου συμβούλου της εταιρείας που προέκυψε το 2005 από τη συγχώνευση της Namco με την Bandai.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, πηγή φωτο: Getty Images

Η θεραπεία του καθρέφτη «ξυπνά» τους νευρώνες μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Η θεραπεία του καθρέφτη «ξυπνά» τους νευρώνες μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Πρόκειται για ένα είδος θεραπείας που χρησιμοποιείται σε καταστάσεις όπου είναι απαραίτητη η ενίσχυση της νευροπλαστικότητας σε άτομα με εγκεφαλικό επεισόδιο, με την προώθηση της ενεργοποίησης των κινητικών δικτύων που έχουν υποστεί βλάβη, με κλινικές μελέτες και συστηματικές ανασκοπήσεις να έχουν δείξει ότι η συγκεκριμένη απόλυτα εξατομικευμένη θεραπεία βοηθά αποτελεσματικά σε νευρολογικές και ορθοπαιδικές παθήσεις.












Η τεχνική αυτή ολοκληρώνεται μέσω του ρομποτικού γαντιού Gloreha, μια τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας, η οποία συναντάται μόνο σε πολύ εξειδικευμένα Κέντρα Αποκατάστασης σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία και Ιταλία...


Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Πυροβολισμοί σε εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη!

Πυροβολισμοί σε εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη!

- Πληροφορίες για έναν νεκρό και δύο τραυματίες
- Το εστιατόριο "Big Chefs" είναι πολύ γνωστό και βρίσκεται στην περιοχή Μπεϊκόζ
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ






Νέος συναγερμός έχει σημάνει στην Κωνσταντινούπολη! Ένοπλος εισέβαλε σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή Μπεϊκόζ και άνοιξε πυρ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δύο τραυματίστηκαν. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο, ο νεκρός να είναι ο δράστης.


Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και όχι για τρομοκρατική επίθεση. Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα, ότι ο δράστης πυροβόλησε έναν άνδρα, ο οποίος σκότωσε τον πατέρα του πριν από 12 χρόνια.



πηγή:www.newsit.gr

Μπήκε κρυφά για να μην πληρώσει και κατασπαράχθηκε από τίγρη [pics, vid]

Μπήκε κρυφά για να μην πληρώσει και κατασπαράχθηκε από τίγρη [pics, vid]

Νέες πληροφορίες για τις συνθήκες του δυστυχήματος σε ζωολογικό κήπο στην Κίνα, με τίγρη να κατασπαράσσει 40χρονο που προσπάθησε να αποφύγει να πληρώσει εισιτήριο.





Ο τουρίστας σκαρφάλωσε με φίλο του στον ψηλό φράχτη για να μην πληρώσουν το εισιτήριο 15 λιρών της εισόδου, με μια τίγρη να τον κατασπαράσσει μπροστά στα έντρομα μάτια της γυναίκας, των παιδιών του και του φίλου του.



Ο Zhang πέρασε πάνω από τον φράχτη και βρέθηκε μέσα στον χώρο που βρίσκονταν οι τίγρεις, με μια από αυτές να τον αρπάζει και να τον κατασπαράζει. Οι δύο φίλοι είχαν απαθανατιστεί στην κορυφή του φράχτη λεπτά πριν από την άγρια επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον Zhang.



Ο φίλος του παρέμεινε στην κορυφή καθώς έγινε μάρτυρας της άγριας επίθεσης από τίγρη και τον βίαιο θάνατο του Zhang. Η γυναίκα και τα δύο του παιδιά είχαν περάσει από την μπροστινή είσοδο στον ζωολογικό κήπο στην επαρχία Zhejiang για να αγοράσουν εισιτήριο.



Τα τρομακτικά πλάνα της επίθεσης δείχνουν την τίγρη να τον κατασπαράζει ενώ οι θεατές ουρλιάζουν. Ο 40χρονος άντρας υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Πηγή: TheSun

Ορατός με γυμνό μάτι το απόγευμα ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός! [pics]

Ορατός με γυμνό μάτι το απόγευμα ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός! [pics]

Στις 18.42 ακριβώς αν στρέψετε τη ματιά σας στον ουρανό θα δείτε τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.





Αυτό μας λέει ο αστροναύτης Ιγνάσιο Μανιάνι ο οποίος τις τελευταίες ώρες μας βομβαρδίζει με tweets για να μας δείξει ότι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός είναι πάνω από τη χώρα μας! Ο αστροναύτης, μας χαιρετάει στα ελληνικά και μας δείχνει πόσο όμορφη είναι η Ελλάδα από ψηλά. 

Μεταξύ των φωτογραφιών που έχει ανεβάσει είναι και η γέφυρα Ρίου Αντιρρίου. Και όπως αναφέρει μισά ελληνικά, μισά αγγλικά:  «Yià sas Hellas ????????! The @Space_Station is visible to the naked????eye at 18:42 ⏰everywhere in Ελλάδα».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ TWEETS

πηγή:www.newsit.gr

Πέθανε στα 106 η γραμματέας του Αρχιναζί Γκέμπελς! Τι αποκάλυψε πριν πεθάνει [pic,vid]

Πέθανε στα 106 η γραμματέας του Αρχιναζί Γκέμπελς! Τι αποκάλυψε πριν πεθάνει [pic,vid] 

Απεβίωσε στα 106 η γραμματέας του Αρχιναζί Γκέμπελς! Λόγω της δουλειά της ήρθε πιο κοντά με τον μεγαλύτερο εγκληματία πολέμου του 20ου αιώνα.






Ήταν η τελευταία εν ζωή από το προσωπικό της ναζιστικής ιεραρχίας, η οποία μίλησε για την εμπειρία της αυτή στα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Τι εξομολογήθηκε πριν πεθάνει; Διαβάστε στο Onalert