ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Στο νοσοκομείο με καρδιακή προσβολή ο Ζινολά! Αναφορές πως βρίσκεται σε κώμα

Στο νοσοκομείο με καρδιακή προσβολή ο Ζινολά! Αναφορές πως βρίσκεται σε κώμα

Αγωνία για τον παλαίμαχο Γάλλο άσο, Νταβίντ Ζινολά, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή και μεταφέρθηκε σε κλινική του Μονακό.
Σε Καρδιολογική Μονάδα στο Μονακό, δίχως να έχει τις αισθήσεις του, αλλά σε σταθερή κατάσταση, νοσηλεύεται ο άλλοτε άσος των Νιούκαστλ και Τότεναμ, Νταβίντ Ζινολά!

Ο παλαίμαχος μέσος, κατέρρευσε το απόγευμα της Πέμπτης και αμέσως διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο πρώην άσος της Παρί Σεν Ζερμέν και της Τότεναμ συμμετείχε σε τουρνουά γκολφ, αλλά το συμβάν έλαβε χώρα ύστερα από τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο event. Υπήρξε αεροδιακομιδή του σε Ιατρικό Κέντρο του Μαντελιέ, προτού μεταβεί στο Μονακό.

Αν και ο ατζέντης του προσπάθησε να αρχικά να “μειώσει” το συμβάν, λέγοντας πως απλά ήταν ένα περιστατικό θερμοπληξίας, τα πράγματα μάλλον είναι πιο σοβαρά. Όπως ανέφερε στην εκπομπή “L'Équipe du Soir” ο φίλος του Ζινολά, Φιλίπ Λουστίκ, που ήταν στο πλάι του τη στιγμή του περιστατικού, η κατάσταση του παλαίμαχου 49χρονου είναι δραματική.

Μιλώντας για την κατάρρευση του Ζινολά, ο Λουστίκ τόνισε: “Είναι σε σταθερή κατάσταση. Είναι σε κώμα. Υπήρξε μια καρδιακή ανακοπή, είχε μια καρδιακή προσβολή και έπεσε μπροστά μας. Σε αντίθεση με ό, τι είχε ανακοινωθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως από τον ατζέντη του, ο Ζινολά δεν ήταν σε καλή κατάσταση”.

Σύμφωνα -πάντως- με άλλα δημοσιεύματα, η κατάσταση του είναι σοβαρή, αλλά πηγαίνει καλύτερα...



Πηγη:www.newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου