ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Airtickets

Translate BLOG to any language you want!!!

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Το μίσος για Ντεφούρ ξεχείλιζε! “Red or dead” και “αποκεφαλισμός”!

Το μίσος για Ντεφούρ ξεχείλιζε! “Red or dead” και “αποκεφαλισμός”!

Οι οπαδοί της Σταντάρ Λιέγης υποδέχθηκαν τον... προδότη Στίβεν Ντεφούρ με ένα τουλάχιστον σοκαριστικό τρόπο, αφού στο ντέρμπι με την Άντερλεχτ σήκωσαν πανό που τον απεικόνιζε αποκεφαλισμένο με το μήνυμα “Red or Dead”

Ο μέσος της Άντερλεχτ, Στεβέν Ντεφούρ, επέστρεψε ως αντίπαλος στη Λιέγη, εκεί όπου δόξασε και δοξάστηκε με την Σταντάρ για μια πενταετία (2006-2011), πανηγυρίζοντας δυο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ντεφούρ πήρε μετεγγραφή στη μισητή αντίπαλο, κάτι που οι φίλοι της ομάδας της Λιέγης δεν του το συγχώρεσαν, όπως φάνηκε και στην αναμέτρηση των δυο ομάδων που έγινε σήμερα.

Λίγο πριν οι ομάδες μπουν στο γήπεδο, οι οπαδοί της Σταντάρ υποδέχθηκαν τον Ντεφούρ μ’ ένα πανό που απεικόνιζε κινηματογραφικό χαρακτήρα μανιακού δολοφόνου να κρατά στο χέρι του το κεφάλι του παίκτη της Άντερλεχτ.



Μάλιστα ο Ντεφούρ δεν φαίνεται να έμεινε ανεπηρέαστος από το συγκεκριμένο σκηνικό, καθώς αποβλήθηκε στο 52'  της αναμέτρησης, σε μια φάση όπου ήθελε να διαμαρτυρηθεί για απόφαση του διαιτητή. Για την... ιστορία, η Σταντάρ Λιέγης ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι κόντρα στην Άντερλεχτ με 2-0


Πηγη:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου